Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οδοντόκρεμες που λευκαίνουν η μεγάλη απάτη

Εδώ και καιρό δοκιμάζω διάφορες οδοντόκρεμες προσπαθώντας να λευκάνω τα δόντια μου χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα, έπλυνα τα δόντια μου, πήρα σκληρή οδοντόβουρτσα, τίποτα. Στο τέλος πήρα την απόφαση να ζητήσω τη βοήθεια της οδοντιάτρου μου. Και φυσικά να κάνω λεύκανση. Είναι το μόνο που δούλεψε και το μόνο που συμβουλεύω να κάνεις.
Αντί να ξοδέψω μια περιουσία σε ακριβές οδοντόκρεμες πληρώνω μία και καλή και παίρνω το αποτέλεσμα που ζητάω. Επίσης, όταν κάνει κανείς λεύκανση καλό  είναι να αποφεύγει τα γλυκά, τους πολλούς καφέδες και το κόκκινο κρασί.
Οδοντόκρεμες που λευκαίνουν η μεγάλη απάτη


Πώς γίνεται η λεύκανση και πόσο κοστίζει

Η λεύκανση σε οδοντίατρο γίνεται ως εξής. Η γιατρός σου παίρνει τα μέτρα από την οδοντοστοιχία με ένα υλικό σα μαστίχα. Με αυτό στη συνέχεια ο οδοντοτεχνίτης φτιάχνει από σκληρό υλικό ομοιώματα των δοντιών σου και κατασκευάζει πλαστικά διάφανα μασελάκια. Τα μασελάκια αυτά στα δίνει ο γιατρός μαζί με σύριγγες με ειδικό λευκαντικό.
Κάθε βράδυ βάζεις το λευκαντικό με τη σύριγγα στο μασελάκι και μετά το φοράς όλη τη νύχτα. Το πρωί τα δόντια σου είναι όλο και πιο λευκά. Αυτό γίνεται μία με δύο εβδομάδες. Και επιτέλους μπορείς να χαμογελάς με τα κατάλευκα δόντια σου. Κοστίζει από 200 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα το γιατρό που θα έχει επιλέξει ο καθένας.

Έχεις κάποια άλλη λύση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου