Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Καλοκαιρινή ιστορία

Καλοκαιρινή ιστορία είναι μία ιστορία με κάστρα φτιαγμένα από άμμο και πετραδάκια. Με γέφυρες πάνω από το νερό και πύργους που μοιάζουν κουβαδάκια γυρισμένα ανάποδα. Είναι μία ιστορία με μικρές πεντάχρονες πριγκίπισσες και τις μητέρες τους που χτίζουν τους πύργους τους.

Καλοκαιρινή ιστορία

Καλοκαίρι επιτέλους και ψάχνουμε ένα μέρος για να πάμε διακοπές. Ένα μέρος ήσυχο κοντά στη θάλασσα, κοντά στο κέντρο του χωριού και κοντά στην παραλία. Φυσικά, να είναι σχετικά οικονομικό. Δύσκολο να βρεις τέτοιο μέρος, αλλά ρε παιδιά στην Ελλάδα ζούμε, κάνουμε υπομονή, και... στο τέλος κλείνουμε δωμάτιο στη Χαλκιδική,  για εμάς τους βόρειοελλαδίτες. Έτσι και φέτος κλείσαμε να πάμε στο Πολύχρονο Χαλκιδικής τον Αύγουστο.

Έως τότε περνάμε όμορφα με ολιγόωρες αποδράσεις στη Χαλκιδική πάλι. Φτιάχνουμε πύργους στην άμμο και ονειρευόμαστε να ήταν το κάστρο μας. Και βασίλισσα εγώ και πριγκίπισσα η μικρή μου κόρη να βάζουμε σημαίες και να φυλάμε την περιοχή μας από το νερό.

Καλοκαιρινή ιστορία

Περνάει έτσι το καλοκαιράκι ανέμελα για τα μικρά μας παιδιά και λίγο μας συνεπαίρνει κι εμάς και ξεχνάμε τα προβλήματα. Τι όμορφα που είναι στην Ελλάδα και πόσα μας δίνει αυτός ο τόπος και δε ζητάει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Κάπως έτσι δεν περνάει και το δικό σας καλοκαίρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου