Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Λίγες μέρες έμειναν για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά. Παντού τα καταστήματα κι οι δρόμοι στολίζονται με τα γιορτινά τους σε κόκκινο χρώμα, λευκό και χρυσαφί. Μουσικές στο ύφος των ημερών με δοξασίες και λόγια για την αγάπη, τον έρωτα και τη φιλία. Ο καιρός συνεργεί και γίνεται πιο κρύος. Χιόνι πέφτει στα γύρω βουνά. Μπαίνουμε δηλαδή αισίως στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Στο δέντρο μπροστά

Έχω διάθεση να βγω πιο πολύ αυτές τις ημέρες. Να περιηγηθώ στους δρόμους με τα στολισμένα μαγαζιά, να μπω στα εμπορικά κέντρα και να περπατήσω τους δρόμους μέσα στα φωτάκια και τα στολίδια. Θέλω να έρθω πιο κοντά με φίλους να βγούμε να συζητήσουμε για τα σχέδιά μας και να ανταλλάξουμε απόψεις για το στολισμό των σπιτιών μας.

Ντύθηκα με το αγιοβασιλοσκούφο μου, πήρα και έναν για την κόρη μου, και φορώντας τα στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Στόλισα την κουζίνα με τα γιορτινά τραπεζομάντηλα και μαξιλάρια και φυσικά δεν ξέχασα να γεμίσω φωτάκια όλο το σπίτι.

Ακόμα βρισκόμαστε στις ετοιμασίες για το πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τα Χριστούγεννα θα βγούμε έξω για φαγητό φέτος  και την Πρωτοχρονιά στο ζεστό περιβάλλον του σπιτιού μας θα κάνουμε το μεσημεριανό τραπέζι. Ακόμα ψάχνουμε τι θα κάνουμε για το ρεβεγιόν είτε των Χριστουγέννων, είτε της Πρωτοχρονιάς. Αν έχετε κάποια ιδέα ή ξέρετε κάτι καλό που θα γίνει σε οικονομικό στυλ να το γράψετε στα σχόλια,θα το εκτιμήσω δεόντως.

Εύχομαι καλές γιορτές για όλους.

Μοιράσου το στο blog tips του facebook, στο twitter ή στο pinterest!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου