Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Χρήμα & Αφθονία στο Μπάκουα του φενγκ σούι

Το στοιχείο φενγκ σούι για το Χρήμα και την Ευημερία είναι το Ξύλο, οπότε η ενέργειά του πηγάζει από θεραπείες στο στοιχείο του Ξύλου κατά κύριο λόγο. Η πλευρά που κοιτάει Νοτιοανατολικά στο Κλασσικό Μπάκουα ή η πάνω αριστερά στο Δυτικό Μπάκουα είναι η πλευρά που ανήκει στον τομέα του Χρήματος και της Αφθονίας.
Χρήμα & Αφθονία στο Μπάκουα του φενγκ σούι

Παρακάτω θα δείτε τις πιο γνωστές θεραπείες για να ελκύσετε υλικά αγαθά στο χώρο σας.

  1. Έργα τέχνης με ενέργεια από το στοιχείο του Ξύλου.  Αυτά μπορεί να είναι εικόνες από πράσινο, φύση, δάση κτλ.
  2. Τέχνη ή εικόνες από πλούτο και οικονομικές επιτυχίες. Επικεντρωθείτε και βρείτε εικόνες που δείχνουν τα υλικά αγαθά που θα θέλατε να αποκτήσετε ή τη ζωή που θα θέλατε να κάνετε. Προσέξτε τα χρώματα τους να μην είναι πολύ κόκκινα της φωτιάς ή μεταλλικά χρώματα και σχήματα.
  3. Έργα τέχνης στο στοιχείο του Νερού. Να προσέξετε το νερό να είναι καθαρό και να δηλώνει κίνηση πχ ένα σιντριβάνι είναι καλύτερο από μια λίμνη.
  4. Φωτίστε το χώρο. Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος απλά φροντίστε ο χώρος να είναι καλά φωτισμένος.
  5. Βάλτε αντικείμενα του στοιχείου του Ξύλου ή του Νερού όπως σιντριβάνια σε χρώματα πράσινο ή καφέ ή στο στοιχείο του Νερού μπλε ή μαύρα.
  6. Βάψτε τους τοίχους στα χρώματα που ενεργοποιούν αυτό το φενγκ σούι και είναι το κόκκινο, το μωβ σε μικρό ποσοστό για να ενεργοποιήσουν τον τομέα αυτό.
  7. Οι καθρέφτες είναι μια καλή ιδέα για αυτόν τον τομέα. Επειδή κάνουν το χώρο πιο φωτεινό και φέρνουν και το στοιχείο του νερού ένας καθρέφτης σε ορθογώνιο περίβλημα είναι ο ιδανικός για αυτή την περιοχή.

Δείτε και τους άλλους Τομείς του Μπάκουα στο φενγκ σούι.

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν, επειδή τώρα τελευταία έχω μερικές οικονομικές στενότητες, οι συμβουλές αυτές θα μου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες! Χα, χα. Πολλά πολλά φιλιά, Νατάσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου