Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

5 τρόποι φενγκ σούι που θα σας κάνουν να καθαρίσετε το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια

Τα λόγια και οι συζητήσεις σε έναν χώρο μπαίνουν στους τοίχους, στην ταπετσαρία, στα χαλιά, στα ρούχα και τελικά στο σώμα μας. Γι αυτό όσο πιο ευχάριστες είναι οι συζητήσεις σε έναν χώρο και η επικοινωνία τόσο πιο καλό είναι για το χώρο μας και εμάς. Αν οι συζητήσεις είναι δυσάρεστες έχουν το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και στο σπίτι μας και στο τέλος και σε εμάς τους ίδιους.
5 τρόποι φενγκ σούι που θα σας κάνουν να καθαρίσετε το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια

Για να φύγει η αρνητική ενέργεια και να καθαρίσει το σπίτι μας από αυτή υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

Ανοιχτά παράθυρα
Σε ένα σπίτι χρειάζεται να ανοίγουμε τα παράθυρα για να αφήνουμε την ενέργεια να κινηθεί. Φεύγει έτσι όλη η αρνητική ενέργεια και ανανεώνεται ο αέρας που αναπνέουμε. Επίσης με την ανανέωση του αέρα καθαρίζουν και οι τοίχοι και δεν πιάνουν μούχλα.

Καύση θυμιάματος
Είναι μία θρησκευτική παράδοση στην Ελλάδα που τείνει να ξεχαστεί. Αλλά τώρα με την άνοδο των ανατολικών εθίμων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Βέβαια αντί για θυμίαμα μπορείτε να κάψετε τα στικς σε διάφορα αρώματα που υπάρχουν στο εμπόριο.  Είναι συμβολική πράξη και πέρα του ότι αρωματίζει το χώρο, εξαγνίζει την αρνητική ενέργεια.

Σκούπισμα
Κι όμως ένα καλό σκούπισμα πάντα προς τα έξω προς μια ανοιχτή πόρτα, κατά προτίμηση, είναι το ιδανικό για να πετάξουμε την αρνητική ενέργεια και μαζί της και τη σκόνη από το πάτωμά μας. Βέβαια στο σπίτι χρησιμοποιούμε κυρίως την ηλεκτρική αλλά συμβολικά μπορείτε να καθαρίζετε μια περιοχή με την παραδοσιακή σκούπα.

Κάντε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι
Για τον δικό μας καθαρισμό γεμίζουμε τη μπανιέρα προσθέτοντας 2 - 4 φλιτζάνια θαλασσινό αλλάτι και μερικές σταγόνες αρωματικό λάδι και κάνουμε το μπάνιο μας.

Χρήση όμορφων φράσεων
Κάντε εσείς την αρχή για να αλλάξει η αρνητική ενέργεια σε θετική. Μιλήστε όμορφα και κάντε συζητήσεις θετικές και όμορφες με τους γύρω σας. Θα αισθανθείτε πρώτα εσείς όμορφα και μετά θα ποτίσουν οι τοίχοι, τα ρούχα, τα χαλιά σας με θετική ενέργεια. Είναι δύσκολο να αλλάξουν οι παλιές συνήθειες αλλά κάντε την αρχή και δε θα χάσετε.

4 σχόλια:

  1. Τα αρωματικά στικς για το σπίτι τα χρησιμοποιώ πολύ, Νατάσα μου. Αρωματίζουν όμορφα το χώρο και διώχνουν τη μυρωδιά του καπνίσματος (κακές συνήθειες βλέπεις). Το μπάνιο όμως με το θαλασσινό αλάτι δεν το γνώριζα. Ευχαριστούμε για τη συμβουλή. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τώρα δοκιμάζω τα πιο πολλά από αυτά που γράφω

      Διαγραφή
  2. Το τελευταίο για τις θετικές συζητήσεις θα το υιοθετησω απο σήμερα. Το σπίτι το ανοιγω καθε μερα. Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τελικά κάποια πράγματα που κάνουμε από παλιά που μάθαμε από μάνα σε κόρη μας βοηθάνε και ψυχικά

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου