Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Άνοιξη όλα ανθίζουν

Διανύουμε τέλη Μαρτίου και μπήκαμε στην Άνοιξη για τα καλά. Όσο κρύο και να κάνει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το Καλοκαίρι έχει αρχίσει. Τίποτε δε σταματά τη δυναμική της καλοκαιρίας που έχουμε σε τόση μεγάλη ποσότητα στη χώρα μας. Μία χώρα που ο Θεός έχει ευλογήσει με τον πιο καθαρό ουρανό στην διάρκεια κάθε έτους.

Η φύση έχει βαφτεί σε τόνους ανοιχτού ροζ από τις αμυγδαλιές που ανθίζουν και μωβ από τις πασχαλιές που δειλά δειλά ανθίζουν κι αυτές. Ο αέρας φέρνει τα αρώματα από τα ανθισμένα μπαλκόνια και τους κήπους. Βγαίνεις έξω, περπατάς και γεύεσαι το μεγαλείο της φύσης.

Σε λίγες εβδομάδες μόνο, θα έχουμε την Ανάσταση. Φτιάξαμε την Κυρά Σαρακοστή Η κυρά Σαρακοστή εκτυπώσιμο, και περιμένουμε να αρχίσουμε τις ετοιμασίες για την Ανάσταση. Κατ' αρχάς να καθαρίσουμε το μέσα μας με τη νηστεία και να καθαρίσουμε το μυαλό μας από τις μαύρες σκέψεις. Να παρακολουθήσουμε με κατάνυξη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Να βάψουμε τα κόκκινα αυγά να πάρουμε το δώρο της νονάς και να αγοράσουμε τα τσουρεκάκια. Τέλος να παρακολουθήσουμε την Ανάσταση το βράδυ της Κυριακής.

Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας των σχεδίων. Της αρχής των στόχων που θέλουμε να ακολουθήσουμε για το καλοκαίρι. Της κατάστρωσης νέων πλάνων για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι η διάθεση που εμπνέει για να κάνουμε μια νέα αρχή εκεί που πρέπει και να εστιάσουμε στα σημεία που θα ευοδώσουν καλύτερα.

Είναι ωραία να είσαι μαμά αυτό το διάστημα. Να έχεις ένα νέο, όμορφο παιδί που πρέπει να του δείξεις τον κόσμο. Να το καθοδηγήσεις, κάνοντας σταθερά βήματα, προς το μέλλον του που διαγράφεται υπέροχο.

Είμαι στην καλύτερη διάθεση αυτό το διάστημα και μάλλον είναι γιατί ο καιρός με τις λιακάδες του βοηθάει. Ελπίζω να σας χάρισα λίγη από τη ζωντάνια που αισθάνομαι.

Εσύ πώς περνάς αυτές τις ημέρες;

6 σχόλια:

  1. Κι εγώ αισθάνομαι καλή διάθεση, Νατάσα μου. Η φύση είναι πανέμορφη και ο καιρός μια χαρά. Σίγουρα η άνοιξη κάνει το θαύμα της. Σε φιλώ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Άνοιξη για μένα είναι η αγαπημένη μου εποχή, σημαίνει με την αναγένηση της φύσης που ντύνεται στα γιορτινά της

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ την Άνοιξη Νατάσα μου. Και σίγουρα φτιάχνει τη διάθεσή μας. Όσο για τις ετοιμασίες του Πάσχα βοηθούν και αυτές να διατηρηθεί η όμορφη διάθεσή μας τιμώντας τις παραδόσεις μας και τη θρησκεία μας
    Να χαρείς τις μέρες σου με το όμορφο πλάσμα σου και είναι υπέροχο όντως να έχεις να διδάξεις τόσα το παιδί σου
    Καλή σου μέρα και καλή Άνοιξη πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε πλέον επισήμως σε πασχαλινό mood και ετοιμάζουμε πράγματα για τη διακόσμηση των ημερών

      Διαγραφή
  3. Και ποιος δεν λατρεύει την άνοιξη; Η φύση είναι ολάνθιστη και η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διάθεση φέτος είναι πολύ καλή και προετοιμαζόμαστε για την Ανάσταση

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου