Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

12 τρόποι να προσελκύσετε το χρήμα και την καλή ενέργεια με το φενγκ σούι

Είναι κάποιες φορές που ενώ κάνουμε κάθε προσπάθεια αυτή δεν αποδίδει. Πήγα λοιπόν και διάβασα διάφορους τρόπους της κινέζικης φιλοσοφίας του φενγκ σούι για να ελκύσω την καλή ενέργεια στο σπίτι μου. Οι τρόποι αυτοί ακόμα και να μην "αποδώσουν" σε χρήμα άμεσα σίγουρα θα μας κάνουν να ζούμε σε ένα χώρο πιο αναβαθμισμένο. Επίσης είναι ανέξοδοι και εύκολοι να τους υιοθετήσουμε.
12 τρόποι να προσελκύσετε το χρήμα και την καλή ενέργεια με το φενγκ σούι

1. Ένα μεγάλο μπολ με φρούτα
Στην κουζίνα τοποθετήστε στο τραπέζι ένα μεγάλο μπολ με φρούτα. Αυτό έλκει την αφθονία στο τραπέζι σας.

2. Τοποθετήστε έναν καθρέφτη
Στην κουζίνα τοποθετήστε έναν καθρέπτη να κοιτάει το τραπέζι που τρώτε για να διπλασιάζονται τα υπάρχοντά σας. Στο μπάνιο επίσης κρεμάστε έναν καθρέπτη στην εξωτερική πόρτα για να ανακλά τη θετική ενέργεια.

3. Σηκώστε το κρεβάτι από το πάτωμα
Στα υπνοδωμάτια καθαρίστε κάτω από το κρεβάτι να μην υπάρχει σκόνη. Έτσι και η ενέργεια διατηρείται θετική και αναζωογονητική.

4. Κρυστάλλινη υδρόγειος σφαίρα
Τοποθετήστε στο γραφείο σας μία κρυστάλλινη υδρόγειο σφαίρα για να ελκύσετε ενέργεια διανοούμενων.

5. Κλείστε το καπάκι της τουαλέτας
Φανταστείτε ότι η ενέργεια του σπιτιού είναι σαν το νερό. Και αυτό φεύγει στροβιλίζοντας από την τουαλέτα σας. Οπότε κλείνω το καπάκι και σταματάω τη φυγή της ροής ενέργειας.

6. Φτιάξτε τις διαρροές από τις βρύσες
Πάλι η ενέργεια που είναι σαν το νερό στάζει και φεύγει συνέχεια από το σπίτι μας. Χρειάζεται να φράξουμε αυτές τις βλάβες για να σταματήσει η φυγή της θετικής ενέργειας.

7. Καθαρίστε την εξώπορτά σας
Καθαρίστε από τη σκόνη την είσοδο του σπιτιού σας. Ώστε οι επισκέπτες σας να βλέπουν το καλύτερο από σπίτι σας με το που μπαίνουν στην είσοδό της.

8. Αντικαταστήστε τις καμένες λάμπες
Οι καμένες λάμπες αντιστοιχούν σε χαμένη ενέργεια. Για να προσελκύσετε τη θετική ενέργεια χρειάζεται να αντικαταστήσετε τους καμένους λαμπτήρες με καινούργιους.

9. Προσθέστε φυτά στο σπίτι σας έξω και μέσα
Τα φυτά ως ζωντανοί οργανισμοί ανανεώνουν την ενέργεια γύρω τους. Οπότε βάλτε όμορφα φυτά γύρω σας και φροντίστε τα ώστε να μη μαραθούν. Τα νεκρά φυτά είναι πολλή κακή ενέργεια.

10. Καθαρίστε τα τζάμια του σπιτιού σας
Τα παράθυρα είναι σαν τα μάτια του σπιτιού σας. Διατηρήστε τα καθαρά για να μη θολώνει ο έξω χώρος και η ενέργεια που εισέρχεται.

11. Βάλτε χρυσό και μωβ χρώμα στο χώρο σας
Το χρυσό και μωβ χρώμα ελκύουν την αφθονία και τον πλούτο. Βάλτε αντικείμενα σε αυτά τα χρώματα ώστε να καλωσορίζετε την αφθονία και τα χρήματα.

12. Καθαρός φούρνος
Ένας καθαρός φούρνος είναι ακόμα ένας αρχαίος συμβολισμός για την οικονομική σας επιφάνεια και σταθερότητα. Επίσης όταν μαγειρεύετε κανονίστε να χρησιμοποιείτε όλα τα μάτια της κουζίνας σας.

Αν και με όλα τα παραπάνω δεν καταφέρετε να προσελκύσετε την αφθονία και το χρήμα, τουλάχιστον θα έχετε ένα όμορφο, καθαρό και συμμαζεμένο σπίτι. Οπότε η καλή ενέργεια σίγουρα θα είναι μέσα στο χώρο σας. Εύκολες δεν είναι οι συμβουλές μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου