Για μένα


Γεια σου,

Είμαι η Νατάσσα και αυτό είναι το blog μου. Βρίσκομαι στο χώρο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου από το 1995. Από τότε που μπαίναμε στο Διαδίκτυο με modems.  Πρόλαβα επίσης, τις μαύρες οθόνες και τα πράσινα γράμματα του DOS. Έχω στήσει αρκετά συστήματα Η/Υ και έχω από νωρίς ασχοληθεί με τον προγραμματισμό και τις ιστοσελίδες ειδικότερα.

Είμαι Προγραμματίστρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και εργάζομαι ως Πληροφορικός. Η επαγγελματική μου καριέρα είναι ως επί το πλείστον στην Πληροφορική και εξειδικεύομαι στην κατασκευή εφαρμογών στο Διαδίκτυο.

Έχω δημιουργήσει αρκετές ιστοσελίδες από τον τομέα της πληροφορικής, του τουρισμού, των νοσοκομείων και επιχειρήσεων μεμονωμένα. Κατασκεύασα χρησιμοποιώντας απλό κώδικα από την πιο απλή παρουσίαση έως την πλήρως δυναμική ιστοσελίδα, που είναι ένα online κατάστημα. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με τις έτοιμες πλατφόρμες που δίνουν σχετικά εύκολα μία ιστοσελίδα, καθώς έχουν εξελιχθεί αρκετά ώστε να παράγουν ιστοσελίδες που μπορούν να γίνονται γνωστές πιο γρήγορα και είναι σωστά αποτυπωμένες και από το κινητό τηλέφωνο.

Επί σειρά ετών έχω ασχοληθεί με τα λεγόμενα social media και ειδικεύομαι στην προώθηση επιχειρήσεων και οργανισμών μέσω αυτών των μέσων.

6 σχόλια:

 1. Σου εύχομαι προσωπικά κάθε σου επιτυχία. Παρακολουθώ πλέον με ιδιαίτερη χαρά κάθε σου δημιουργία και θέμα, στο βαθμό που μπορώ. Να είσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου Νατασσα .Έκανα και γω μπλογκ (το δεύτερο,γιατί είχα και παλιά ) και τώρα αυτό που έκανα δεν το βρίσκω πουθενά. Χμμ...Νεύραα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάρι να το βρεις πάλι το blog σου δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο

   Διαγραφή
 3. Καλή χρονιά Νατάσσα με υγεία πάνω από όλα, καλή και δημιουργική στον τομέα της δουλειά σου και τα καλύτερα στην ζωή σου εύχομαι!!
  Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και τις ευχές σου χρόνια πολλά και καλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου