Για μένα


Γεια σου,

είμαι η Νατάσσα, χαίρομαι που μαθαίνεις για την εμπειρία μου στον χώρο της Τεχνολογίας και του Διαδικτύου. Εργάζομαι στον κλάδο της Πληροφορικής για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχω δει πολλές αλλαγές και προόδους όλα αυτά τα χρόνια.

Έχω εμπειρία με υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν μόντεμ και εργασία σε υπολογιστές με μαύρες οθόνες και πράσινα γράμματα στο DOS. Αυτές οι τεχνολογίες ήταν τα δομικά στοιχεία του σύγχρονου υπολογιστικού κόσμου που γνωρίζουμε σήμερα.

Η ανάπτυξη του Διαδικτύου (web) είναι ένα συναρπαστικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία. Υπάρχουν πάντα νέες τεχνολογίες και εργαλεία που αναδύονται σε αυτόν τον τομέα, επομένως είναι σημαντικό να παραμένω ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές.

Ως προγραμματίστρια, είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε ένα ευρύ φάσμα έργων, από μικρούς ιστότοπους έως εφαρμογές διαδικτύου μεγάλης κλίμακας. Μερικές από τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου περιλαμβάνουν επάρκεια σε γλώσσες προγραμματισμού όπως η HTML, η CSS, η JavaScript και διάφορες γλώσσες υποστήριξης όπως η PHP ή η Python. 

Έχω ποικίλη εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων για διάφορους κλάδους. Η εργασία σε διαφορετικούς τύπους έργων με βοηθάει να αναπτύσω ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων και να παραμένω προσαρμοστική στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και των επιχειρήσεων.

Έχω ασχοληθεί με πολλές διαφορετικές πλατφόρμες και εργαλεία διαθέσιμα για την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress και το Joomla. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ενώ αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια, μπορεί επίσης να έχουν περιορισμούς και μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη λύση για κάθε έργο. Ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του πελάτη, μπορεί να είναι απαραίτητη η δημιουργία μιας προσαρμοσμένης λύσης από την αρχή.

Έχω εμπειρία στη διαφήμιση μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένα κρίσιμο συστατικό των σύγχρονων στρατηγικών μάρκετινγκ και η δυνατότητα αποτελεσματικής διαφήμισης σε αυτές τις πλατφόρμες μπορεί να είναι πολύτιμη δεξιότητα.

Όσον αφορά τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια. Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να λάβει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων με χορηγία, στοχευμένων διαφημίσεων, μάρκετινγκ επηρεασμού και άλλων. Κάθε πλατφόρμα μπορεί να έχει διαφορετικές επιλογές διαφήμισης και βέλτιστες πρακτικές, επομένως είναι σημαντικό να παραμένω ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές.

Μερικές από τις δουλειές μου είναι και οι παρακάτω:

Το www.anteltravel.gr είναι ο ιστότοπος ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης που οργανώνει ταξίδια κάνει κράτησεις ξενοδοχείων.

Το www.agpavlos.gr είναι ο ιστότοπος για το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Γ.Ν.Θ. "Άγιος Παύλος" και ανείκει στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή είναι συνοπτικά η πορεία μου στο χώρο της τεχνολογίας. Χαίρομαι να τα λέμε από εδώ και καλή ανάγνωση.

6 σχόλια:

 1. Σου εύχομαι προσωπικά κάθε σου επιτυχία. Παρακολουθώ πλέον με ιδιαίτερη χαρά κάθε σου δημιουργία και θέμα, στο βαθμό που μπορώ. Να είσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου Νατασσα .Έκανα και γω μπλογκ (το δεύτερο,γιατί είχα και παλιά ) και τώρα αυτό που έκανα δεν το βρίσκω πουθενά. Χμμ...Νεύραα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάρι να το βρεις πάλι το blog σου δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο

   Διαγραφή
 3. Καλή χρονιά Νατάσσα με υγεία πάνω από όλα, καλή και δημιουργική στον τομέα της δουλειά σου και τα καλύτερα στην ζωή σου εύχομαι!!
  Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και τις ευχές σου χρόνια πολλά και καλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου