Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Το πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου - γενέθλια

Τα γιορτογενέθλια της κόρης μου Βαλεντίνας το 2017 ήταν μία επιτυχία. Ήταν ένα πάρτι μασκέ και ο χώρος που το κάναμε ήταν ο Παιζώτοπος απέναντι από το Cosmos στην Πυλαία. Ο χώρος ήταν πολύ όμορφα διακοσμημένος, μία κοπέλα μας σέρβιρε αποκλειστικά και τα κεράσματα ήταν πρωτότυπα και γευστικά.
Το πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου - γενέθλια

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, κάναμε τα γενέθλια μας μαζί με ένα ακόμα κοριτσάκι τη Σύλια, γιατί είχαμε πολύ κόσμο να καλέσουμε. Είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, όλοι να περάσουν καλά και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε επαρκώς.

Τα παιδάκια ντύθηκαν με εντυπωσιακές στολές και χάρηκαν με τα πολλά παιχνίδια. Οι γονείς βρήκαν μια ευκαιρία να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πάρτυ και χρώματα. Για μένα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή. Όταν κάνεις πάρτυ καθημερινή, χώρια που σε μερικούς παιδότοπους είναι πιο φτηνό, ίσως δεν έχει κι άλλα πάρτι να γίνονται μαζί με το δικό σου. Οπότε σχεδόν όλο το μαγαζί ήταν δικό μας.

Όπως είπα παραπάνω το2017 κάναμε οικονομικό πάρτι, οπότε δεν είχαμε πολλές δημιουργίες που να το κάνουν πιο ωραίο οπτικά. Το θέμα μας ήταν τα καρναβάλια. Η τούρτα ήταν από το Plaisir με γεύση φράουλα και σοκολάτα και ήταν φανταστική στη γεύση. Τη θεωρώ άλλη μία καλή αγορά.

Ελπίζω από τις περιγραφές μου να βοήθησα κάποιες μητέρες που προσπαθούν να βρουν τόπο να κάνουν τα γενέθλια από τα δικά τους παιδιά. Δεν έψαξα πολύ για να βρω παιδότοπο οπότε δεν έχω λίστα με παιδότοπους και τιμές. Νομίζω όμως ότι σταθήκαμε τυχεροί και περάσαμε ωραία.

8 σχόλια:

  1. Να τη χαίρεστε Νατάσα μου! Κάθε ευλογία στη ζωή της! Χαίρομαι που περάσατε πολύ ευχάριστα για άλλη μια χρονιά και που η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου συμβολίζει πολλά παραπάνω για εσένα ως μανούλα. Πάντα τέτοια ευχάριστα σας εύχομαι. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε θα βάλω και καινούργια ανάρτηση για το πάρτι μας το 2019

      Διαγραφή
  2. Να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως εκείνη επιθυμεί! Πολύχρονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα εκατοστήσει με υγεία και την δική σας παρουσία και αγάπη πάντα δίπλα της! Να την χαίρεστε Νατάσσα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο όνομα Νατάσσα μου. Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα χαμογελαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου