Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Υγεία & Οικογένεια στο Μπάκουα του φενγκ σούι


Το φενγκ σούι στοιχείο για την περιοχή της Υγείας και της Οικογένειας είναι το Ξύλο. Είναι η Ανατολική πλευρά στο Κλασσικό Μπάκουα χάρτη ή η μεσαία αριστερά πλευρά στο Δυτικό Μπάκουα. Χρειάζεται να έχετε τουλάχιστον μία θεραπεία για το χώρο αυτό καθώς είναι πολύ σημαντικός τομέας. Παρακάτω θα δείτε τι θεραπείες υπάρχουν.
Υγεία & Οικογένεια στο Μπάκουα του φενγκ σούι


  1. Έργα τέχνης με το στοιχείο του Ξύλου. Πειραματιστείτε με αντικείμενα στο στοιχείο του ξύλου ή εικόνες με δάση και φύση.
  2. Έργα τέχνης με θέμα την υγεία και την οικογενειακή αρμονία. Τοποθετείστε εικόνες από το πώς θα θέλατε να είναι η υγεία ή η οικογένειά σας. Αποφύγετε τα χρώματα των στοιχείων της φωτιάς και του μετάλλου σε αυτή την περιοχή.
  3. Τέχνη στο χρώμα του στοιχείου του νερού. Τοποθετείστε εικόνες με νερό, ή ένα καθρέφτη σε σχήμα ορθογώνιο (με προσοχή να μην κοιτάει παράθυρα και κρεβάτια), ή ένα συντριβάνι.
  4. Τα φώτα σε οποιοδήποτε μέγεθος είναι μία καλή λύση για θεραπεία σε αυτή την περιοχή.
  5. Αντικείμενα στο στοιχείο του Νερού και του Ξύλου είναι ακόμα μία θεραπεία. Συντριβανάκια, ή αντικείμενα στα χρώματα του πράσινου ή του καφέ ή του νερού μπλε ή μαύρο.
  6. Βάψτε τους τοίχους στα χρώματα των στοιχείων της Γης, του Νερού ή του Ξύλου δηλαδή στα χρώματα της άμμου, καφέ, μπλε όλες τις αποχρώσεις, πράσινο.

Δείτε και τους άλλους Τομείς του Μπάκουα στο φενγκ σούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου