Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Απολογισμός του Καλοκαιριού

Φέτος το καλοκαίρι δεν κάναμε πολλά μπάνια ή τουλάχιστον όσα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Έτυχε, επίσης, να κλείσει το κολυμβητήριο που πήγαινε η κόρη μου, το Aqua forum. Τους έκανε η τράπεζα κατάσχεση το κτήριο. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς, γιατί ήταν πολύ κοντά και είχε πολύ καλές τιμές για τη χρήση της πισίνας. Η κόρη μου εδώ έμαθε να κολυμπάει.
Απολογισμός του Καλοκαιριού

Στη θάλασσα πήγαμε περισσότερο στις διακοπές μας. Πήγαμε και δύο τρεις φορές με φίλους. Πιο πολύ κολυμπήσαμε φέτος σε πισίνες. Προτίμησα να πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο Four Season. Πήγαμε και στο ξενοδοχείο Avalon, αλλά αν και πιο φτηνό, μαζεύει πολύ κόσμο και είναι δύσκολο να βρεις ξαπλώστρα. Στις διακοπές μας, πήγαμε σε πισίνα το Σαββατοκύριακο που ήμασταν στην Κρυοπηγή. Πήγαμε σε δύο ξενοδοχεία που μας είπαν ότι έχουν πισίνα στην περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι φοβηθήκαμε ότι δε θα βρούμε ξαπλώστρα στη θάλασσα, γιατί είχε πραγματικά πολύ κόσμο εκεί, στο τέλος Ιουλίου.
Απολογισμός του Καλοκαιριού

Δε θα θελα κάτι να διορθώσω σε αυτά που κάναμε αν τα ξανακάναμε. Πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι αυτή θα ήταν όπως και να έχει η πορεία μας. Απλά επειδή έκλεισε το κολυμβητήριο που πηγαίναμε και επειδή δεν πήγαμε στο καινούργιο που έχω βρει, δεν έκανε πολλά μπάνια η κόρη μου.

Ήθελα να πάω για περπάτημα στο κέντρο της πόλης αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη έφτιαχναν σχεδόν όλο το κέντρο και ήταν σαν ένα απέραντο εργοτάξιο. Οπότε πάει και αυτό το χαρτί. Επίσης, δεν πήγαμε εκδρομές σε μέρη όπως τα Πλατανάκια ή το Φράγμα Θέρμης. Δεν έτυχε βασικά. Αν δουλεύεις το καλοκαίρι, δύσκολα μετά τη δουλειά να ξεκινήσεις για βόλτα.

Τέλος όμως, το καλοκαίρι, τώρα τα κεφάλια μέσα και βουρ για το σχολείο. Το πολύ πολύ να κάνουμε κανένα μπανάκι ακόμα πριν ξεκινήσουν τα σχολεία στην πισίνα. Έτσι πέρασε κάπως το δικό μας καλοκαιράκι.

Εσείς πώς τα περάσατε;

16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο και να δούμε πώς θα τα πάμε με το σχολείο που αρχίζει ξανά

      Διαγραφή
  2. Νατάσα σημασία έχει ότι συλλεξες όμως αρκετές καλές κυρίως καλοκαιρινές στιγμές. Του χρόνου ακόμα καλύτερα.... Για όλους μας!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή δύναμη να ευχηθώ Νατάσσα και καλό Φθινόπωρο. Αναποδιές πολλές αλλά σκέψου ότι υπάρχουν άπειρα παιδιά και οικογένειες χωρίς μέρα διακοπών.
    Περιμένει η σχολική χρονιά και μαζί οι υποχρεώσεις της. Υγεία να έχουμε. Εγώ θα ευχηθώ ακόμα καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δόξα το Θεό πήγαμε διακοπές και φέτος δεν έχουμε παράπονο καλό Φθινόπωρο τώρα

      Διαγραφή
  4. Καλό φθινόπωρο και νέα ασχολική σχολική χρονιά! Ελπίζω όσο ήταν να σας βοήθησε να μαζέψετε δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχουμε αρκετή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά καλό φθινόπωρο

      Διαγραφή
  5. Καλό Φθινόπωρο, Νατάσα μου, καλή αρχή στο σχολείο και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια, να μην αγχώνεσαι με το σχολείο. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τη μικρή το καλοκαίρι. Εμάς κυρίως μας έφαγε το αγχος με τις προετοιμασίες της γαμο-βαπτισης που ειχαμε τη περασμένη βδομάδα. Να μου φιλήσεις τη μικρη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Νατάσα μου και καλή σχολική χρονιά στο κοριτσάκι σου.
    Το καλοκαίρι είναι πάντα όμορφο όταν το περνάς με αυτόν που αγαπάς άσχετα με το αν καταφέρνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις.
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα κεφάλια κάτω τώρα και βουρ για το σχολείο ότι κάναμε κάναμε το καλοκαίρι

      Διαγραφή
  7. Nατάσα μου, αρκεί που ξεκουράστηκες. Καλό μήνα να έχουμε τώρα, φίλη μου. Πολλά φιλιά. Επέστρεψα από τις διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα Νατάσσα μου. Καλή σχολική χρονιά για την κόρη σου και όλα τα παιδιά, ειδικά για τα πρωτάκια.
    Το καλοκαίρι πέρασε μάλλον πέρασαν οι διακοπές και ποτέ δεν καταφέρνουμε να κάνουμε ό,τι σχεδιάζουμε ή ό,τι θα θέλαμε,
    Εγώ προτιμώ τα μπάνια στη θάλασσα εκτός και αν το νερό της πισίνας είναι θαλασσινό.
    Καλή συνέχεια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου και να κάνεις μπάνιο είναι απίθανα το καλοκαίρι, μακάρι να κάναμε περισσότερα φέτος αλλά είμαστε ευχαριστημένες και για αυτά τα μπάνια που έχουμε κάνει

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου