Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Στόχοι για το 2019 απολογισμός

Οι στόχοι μου για το 2019 ήταν ιδιαίτερα υψηλοί. Ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει τη διαφορά για το έτος το περσινό. Σε αρκετούς δεν πέτυχα ούτε τη βάση που είναι το 5 με απόλυτη επιτυχία το 10. Προσπάθησα αρκετά, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για να με κάνει να φτάσω και να ξεπεράσω τους στόχους μου.
Στόχοι για το 2019 απολογισμός

Μόνο ένας στόχος μου επιτεύχθηκε πλήρως και αυτός ήταν το Ταξίδι Αναψυχής που είχα σχεδιάσει. Αν και αυτός ο στόχος στην αρχή φάνηκε ότι δε θα πραγματοποιούνταν, καθώς δεν έβρισκα την ανάλογη διαθέσιμη παρέα που θα μπορούσα να πάω. Δηλαδή, που θα συνέπιπταν οι αντίστοιχες ημέρες άδειας της με τις δικές μου για να πάμε μαζί διακοπές.

Όσον αφορά την κόρη μου δε βρήκα το Χρόνο που θα ήθελα να έχω για να κάνουμε μαζί δραστηριότητες, να παίξουμε, να διαβάσουμε βιβλία, να κάνουμε βόλτες κτλ. Ως προς τη Διαπαιδαγώγηση της κόρης μου είναι αλήθεια ότι στο τέλος της περσινής σχολικής χρονιάς δεν κάναμε τις επαναλήψεις που έπρεπε, δεν αποστήθισε όλη την προπαίδεια και είχαμε κενά στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά. Οπότε φέτος που η χρονιά ήταν πιο απαιτητική τα βρήκαμε λίγο σκούρα και τρέχουμε από την αρχή της σχολικής μας χρονιά να προλάβουμε τα χειρότερα.

Είχα βάλει στόχο το 2019 να χάσω επιτέλους αυτά τα 8 κιλά που έχω πάρει τα 3-4 τελευταία χρόνια. Δεν έκανα τη Δίαιτα που έπρεπε και δεν έδειξα αυτοσυγκράτηση στο θέμα αυτό. Η Γυμναστική που έκανα είναι σχεδόν μηδενική. Αυτό οφείλεται στο ότι ακόμα και στην εργασία μου που βρίσκεται κοντά στην οικεία μου πήγαινα με το αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές.

Για τον Προσωπικό μου χρόνο και την Εύρεση του έτερον ήμιση έκανα κάποιες κινήσεις αλλά δεν έφτασα στα επιθυμητά για μένα αποτελέσματα. Στην Αποταμίευση όμως ήμουν καλή αν και είχα πολλά έξοδα καθώς αγόρασα κάποια πάγια έπιπλα και συσκευές για το σπίτι απαραίτητες.

Στους στόχους μου για την Εργασία δεν έκανα όλες τις κινήσεις που έπρεπε για να τους πετύχω. Αν και είμαι σε πολύ καλύτερο στάδιο από προηγούμενες χρονιές. Στη Διασκέδαση πέτυχα το στόχο μου να πάω ένα ταξίδι αναψυχής στο έτος. Βρήκα και την παρέα και τα λοιπά στοιχεία που θα με βοηθούσαν να πάω. Διάβασα 2 βιβλία οπότε πέτυχα το στόχο μου να βρω ένα Χόμπυ. Τέλος, όσο αφορά την Πνευματική μου καλλιέργεια, δεν έμεινα ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μου. Θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω πιστεύω αν το είχα βάλει σε πιο εντατικούς ρυθμούς να το κάνω.


8 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου Νατάσα, το ταξίδι αναψυχής που έκανες θεωρώ πως είναι ο σημαντικότερος στόχος που θα μπορούσες να πετύχεις, όπως και έκανες. Το να αφιερώνουμε λίγο χρόνο να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας είναι αυτό που αμελουμε περισσότερο, παρόλο που είναι άκρως σημαντικό για να συνεχίσουμε. Όσο για τους υπόλοιπους στόχους σου, θα τους πετύχεις φέτος. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Σου εύχομαι πάνω από όλα υγεία κι ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου το 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι εγώ φέτος είμαι πιο αποφασισμένη από τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω με αυτή μου τη φόρα που έχω να πραγματοποιήσω όσο πιο πολλά μπορώ. Εύχομαι κι εσύ να πραγματοποιήσεις όσο μπορείς περισσότερο τους στόχους σου

      Διαγραφή
  2. Νατάσα μου, καλή χρονιά να ευχηθώ.
    Έτσι είναι τα πλάνα. Σε κάποια είμαστε μέσα σε κάποια άλλα πέφτουμε λίγο έξω. Σημασία έχει να βάζουμε στόχους και να τους παλεύουμε. Και δεν είναι λίγα αυτά που κατάφερες, μην τα υποτιμάς.
    Εύχομαι το 2020 να είναι για σένα ακόμα πιο θετικό καλή μου φίλη. Με τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου και εμψυχωτικά λόγια. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε δυναμικά ξεκινώντας

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά κορίτσι μου. Νέοι στόχοι και προσπάθειες για το 2020 και θα καταφέρεις πολλά όπως κατάφερες και το προηγούμενο έτος. Για μένα έκανες πολλά αν και λες ότι οι στόχοι δεν επιτεύχθησαν όμως ποτέ δεν φτάνουμε το άριστα με την πρώτη προσπάθεια.
    Φέτος νεα αρχή αλλά μην είσαι αυστηρή με σένα.
    Καλή δύναμη εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Άννα για την υποστήριξή σου κι εγώ φέτος έβαλα πιο λίγους στόχους για να έχω καλύτερα αποτελέσματα

      Διαγραφή
  4. Νατάσσα καλή χρονιά. Είναι πολύ θετικό το ότι είσαι τόσο συνειδητοποιημένη και αυτό θα σε βοηθήσει να βάζεις πιο εφικτούς στόχους. Εύχομαι καλή τύχη με τους στόχους του 2020 και να τους πραγματοποιήσεις όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι ότι δε μπορείς να έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά πάμε λίγο λίγο να βγούμε από το τούνελ

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου