Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Στόχοι για το 2020

Φέτος οι στόχοι μου τείνουν να γίνουν λιγότεροι και θα διαθέσω παραπάνω δυνάμεις και όρεξη για την επίτευξή τους. Πέτυχα κάποια πράγματα και σκοπούς που επιθυμούσα το 2019 και τώρα θα δώσω περισσότερα για την απογείωση.
Στόχοι για το 2020

Οι στόχοι μου είναι εργασιακοί και στόχοι ζωής. Οι στόχοι στην εργασία, ποικίλουν και έχουν να κάνουν με την αναβάθμισή μου στο χώρο. Οι στόχοι ζωής είναι πιο σημαντικοί και για να τους επιτύχω εξ' ολοκλήρου ίσως να χρειαστούν και χρόνια. Είναι μία λίστα,  όπου τοποθετώ τον εαυτό μου στο επίπεδο που θέλω να τον δω ώστε να αισθάνομαι καλύτερα και πιο ασφαλής.

Αυτό το έτος θέλω να φτάσω σε ένα επίπεδο πνευματικότερο και βαθύτερο. Να κάνω πράγματα που θα χαρεί η ψυχή μου. Αισθάνομαι ήδη ευτυχισμένη με τα καλά που με έχει εξοπλίσει ο Θεός και θέλω να βρω μέρη, όπου θα κάνω καλό και θα μου ανταποδίδεται με τη μορφή ψυχικής ικανοποίησης.

Στόχοι μου, λοιπόν, είναι η πληρέστερη μόρφωσή μου στον εργασιακό τομέα που υπάγομαι και η καλύτερη εκμετάλευση του blog μου. Να ανεβάσω το επίπεδο την εκπαιδευτικής μου μόρφωσης με όποιο ικανοποιητικότερο τρόπο βρω. Αυτό ήδη ξεκίνησε από το 2019 με την παρακολούθηση σεμιναρίων που έκανα. Στόχος μου είναι, επίσης, να κατοχυρώσω έναν χώρο που να με ικανοποιεί από άποψη στέγης. Αυτός είναι ένας στόχος που μπορεί να μου πάρει και πολλά χρόνια για να υλοποιηθεί. Είναι ωστόσο σε υψηλή προτεραιότητα. Ένας στόχος καλής ζωής είναι και η διατροφή μου και η γυμναστική μου καθώς και του παιδιού μου. Έχω ήδη κάνει γεναία βήματα ως προς τη δίαιτά μου, ειδικά προς το τέλος του έτους. Η κόρη μου κι αυτή να τρέφεται καλύτερα. Ως προς τη γυμναστική έχω ακόμα δρόμο, ενώ η κόρη μου αθλείται κανονικά. Η πνευματικότητα είναι ένας άλλος στόχος που με απασχολεί καθώς θέλω να διαβάζω τουλάχιστον ένα βιβλίο το έτος, και να βοηθάω εθελοντικά σε κάποιον οργανισμό. Αυτοί είναι οι πολύ υψηλοί στόχοι που έχω θέσει και θέλω να πραγματοποιήσω για τη χρονιά του 2020.

Εύχομαι να σε βοήθησα να θέσεις κι εσύ κάποιους στόχους για το επόμενο, ή τα επόμενα χρόνια και ακόμα περισσότερο να τους υλόποιήσεις. Εγώ από τη μεριά μου θα κοιτάξω να επικεντρωθώ φέτος και να κάνω τα απαραίτητα βήματα που θα με οδηγήσουν στην επιτυχία.


13 σχόλια:

  1. Εύχομαι κάθε σου επιτυχία και ιεράρχηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιάννη φέτος ξεκινάω με όρεξη για να πετύχω τους στόχους μου

      Διαγραφή
  2. Νατάσα ευχή να τα καταφέρεις σε όλα.
    Φαίνετε εξάλλου ότι έχεις ξεκινήσει δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή τύχη Νατάσα με τους στόχους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νατάσα μου θα τους πετύχεις τους στόχους σου, γιατί έχεις θέληση. Ελπίζω να πετύχω κι εγώ τους δικούς μου. Φιλιά πολλά καλή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή χρονιά
    μακάρι να πραγματοποιηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκινάς δυναμικά και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.
    Καλή επιτυχία Νατάσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους σου, Νατάσα μου!!
    Καλή δύναμη, καλή επιτυχία και μια χρονιά όπως την ονειρεύεσαι!
    Φιλιά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου