Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Πώς έχασα 5 κιλά σε τέσσερεις μήνες

Έχασα τεσσερεισίμισι κιλά μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών, δηλαδή από τις 25 Οκτωβρίου του 2019 που άρχισα τη δίαιτα. Η μέθοδος που ακολούθησα είναι άκρως επαγγελματική καθώς απευθύνθηκα σε ειδικούς που με παρακολουθούσαν καθόλη τη διάρκεια της δίαιτας. Στους διαιτολόγους αυτούς μπορείτε να απευθυνθήτε κι εσείς με ένα ραντεβού που θα κλείσετε στο Νοσοκομείο της περιοχής σας. Εγώ έκλεισα ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα κλείσετε ραντεβού στο Γ.Ν.Θ. Άγιος Παύλος διαβάστε εδώ Ιατρείο Δίαιτολογίας.
Πώς έχασα 5 κιλά σε τέσσερεις μήνες

Η αλήθεια είναι ότι δεν πείνασα. Εφάρμοσα ένα πρόγραμμα που θα έχανα τα κιλά μου λίγα λίγα. Απλά ακολουθούσα το πρόγραμμα αυτό με όσο μεγαλύτερη πιστότητα μπορούσα. Επίσης, έκοψα τα γλυκά. Τα γλυκά και οι αλμυροί ξηροί καρποί μου προσέθεταν θερμίδες και κατακρατούσαν τα υγρά με αποτέλεσμα να με φουσκώνουν. Μόλις έκοψα αυτά τα δύο είδα αμέσως διαφορά. Έφυγαν τα κιλά από την περιφέρειά μου και κατέβηκε η κοιλιά.

Τον τελευταίο μήνα ξεκίνησα να πηγαίνω γυμναστήριο. Στην αρχή πιάστηκα από την πολυετή αγυμνασιά που έχω. Αλλά πλέον πηγαίνω κάθε δύο μέρες και γυμνάζομαι κανονικά. Είναι ένας τρόπος για να μετατρέψω το λίπος με μύες. Τρώω λίγο παραπάνω τώρα. Πρόσθεσα ένα ακόμα γεύμα στο τέλος της ημέρας όταν έχω γυμναστική που θα το γεμίσω με μια σαλάτα ή ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι.

Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα που έχασα τα περιττά μου κιλά. Το σώμα μου έπαψε να με πονάει που δε γυμναζόμουν ιδιαίτερα. Επίσης, η διάθεσή μου ανεβαίνει κάθε φορά που επιστρέφω από το γυμναστήριο. Δεν έχω και τη νύστα που  είχα όντας ξαπλωμένη στον καναπέ. Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά και πιστεύω έχω φτάσει σε ένα ιδανικό σημείο.

Εσύ, είσαι έτοιμη να αλλάξεις;

12 σχόλια:

  1. Μπράβο σου! Κούκλα είσαι! Καλοδιατήρητα τα νέα κιλά!
    Σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ με πολύ προσοχή τώρα προσπαθώ να τα διατηρήσω

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλά τα έχεις καταφέρει Νατάσα μου! Το δύσκολο είναι να κάνεις την αρχή. Χαίρομαι πολύ που είσαι κι αισθάνεσαι πολύ καλά. Φιλιά πολλά φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο μόνη σου χωρίς βοήθεια, η ψυχολογική στήριξη είναι πολύ σημαντική

      Διαγραφή
  3. Μπράβο βρε κορίτσι! Χρειαζόμαστε κάτι τέτοιες συμβουλές. Απόλυτα αναγκαίες. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να τα γράψω γιατί ίσως βοηθήσω κάποιους που προσπαθούν

      Διαγραφή
  4. Α έχω πάει κι εγώ σε αυτό το τμήμα ελέγχου βάρους. Είναι πολύ καλά τα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Έφυγε το πάχος που είχα γύρω από την κοιλιά και λίγη κοιλιά είχα γίνει στρουμπουλή

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου