Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Φήμη & Υπόληψη στο Μπάκουα του φενγκ σούι

 Ο τομέας της Φήμης και της Υπόληψης είναι πολύ σημαντικός ενεργειακά. Είναι στη Νότια πλευρά του Κλασσικού Μπάκουα ή επάνω και στη μέση του Δυτικού Μπάκουα. Συνίσταται να τον έχετε πάντα ενεργοποιημένο και στο σπίτι σας και στο γραφείο.  Εδώ θα δείτε μερικούς τρόπους στο φενγκ σούι που βοηθάνε στην ενεργοποίηση του τομέα της Φήμης.
Φήμη & Υπόληψη στο Μπάκουα του φενγκ σούι


  1. Έργα τέχνης με έντονο το στοιχείο της φωτιάς. Μπορείτε να στείλετε αφαιρετικές εικόνες με κυρίαρχο χρώμα αυτό στο στοιχείο της φωτιάς. Δηλαδή το κόκκινο, το πορτοκαλί, το μωβ ή το κίτρινο. Επίσης, μπορεί να υπάρχει η απεικόνιση του ίδιου του στοιχείου της φωτιάς.
  2. Έργα τέχνης που εκφράζουν τη φήμη ή υπόληψη που θέλετε να αποκτήσετε. Βρείτε κάποιο έργο τέχνης που να απεικονίζει κάποιον στον οποίο θέλετε να μοιάσετε. Διαλέξτε τα χρώματα που πίνακα να είναι πάλι σε έντονους χρωματισμούς του στοιχείου της φωτιάς. Αποφύγετε τους χρωματισμούς του νερού.
  3. Τα λαμπατέρ δαπέδου είναι μία έξοχη θεραπεία του φενγκ σούι για τον τομέα της Φήμης. Ανάλογα με το σχεδιασμό του δωματίου σας και το είδος των επίπλων που έχετε μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο και μοντέρνο λαμπατέρ δαπέδου για να ενισχύσετε τη φήμη σας.
  4. Έργο τέχνης από ξύλο. Διαλέξτε πίνακες ή γλυπτά ξύλινα με κυρίαρχα χρώματα αυτά του ξύλου δηλαδή καφέ και πράσινα.
  5. Βάλτε κεριά. Τοποθετείστε κεριά στα χρώματα του στοιχείου της φωτιάς.
  6. Βάψτε τους τοίχους στα χρώματα του στοιχείου της φωτιάς.
  7. Ένα τζάκι είναι έξοχο φενγκ σούι για τη Νότια πλευρά του Μπάκουα. Φτιάξτε ένα τζάκι εφόσον μπορείτε στην πλευρά αυτού του τομέα και τονώστε την καλή σας φήμη.

Δείτε και τους άλλους Τομείς του Μπάκουα στο φενγκ σούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου