Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δημιουργικότητα & Παιδιά στο Μπάκουα του φενγκ σούι

 Στο φενγκ σούι κάθε χώρος σας συνδέεται με κάποιο τομέα της ζωής σας. Αυτή η ενεργειακή σχέση αποκαλύπτεται με το Μπάκουα που σας δείχνει τον ενεργειακό χάρτη του σπιτιού ή του χώρου της εργασίας σας. Όταν μιλάμε για τον τομέα της Δημιουργικότητας και των Παιδιών είναι η Δυτική πλευρά στο Κλασσικό Μπάκουα ή η μεσαία δεξιά χρησιμοποιώντας το Δυτικό Μπάκουα.

Δημιουργικότητα & Παιδιά στο Μπάκουα του φενγκ σούι

Εδώ μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και είναι επίσης το καλύτερο μέρος για τα παιδιά σας να εκφραστούν και να συμμετέχουν. Μερικές θεραπείες για να αποδώσει αυτός ο τομέας στη ζωή σας είναι ότι έχει να κάνει με το στοιχείο του μέταλλου και είναι οι παρακάτω:

  1. Έργα τέχνης με δυνατό το στοιχείο του μετάλλου. Αυτό μπορεί να γίνει με εικόνες από μεταλλικές κατασκευές ή με χρώματα έντονα του λευκού και του γκρι, ή στρογγυλεμένα σχήματα.
  2. Έργα τέχνης που να παρουσιάζουν την ενέργεια της δημιουργικότητας. Βρείτε εικόνες ή βάλτε φωτογραφίες του εαυτού σας ενώ ασχολείται με κάτι δημιουργικό. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα του στοιχείου της φωτιάς και του στοιχείου του νερού.
  3. Φωτογραφίες των παιδιών σας ή της τέχνης τους. Επιλέξτε να βάλετε φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές από τα παιδιά σας ή της ζωγραφικής τους.
  4. Έργα τέχνης από το στοιχείο της Γης. Τοποθετείστε εικόνες από τοπία, βουνά και παραλίες ή εικόνες όπου απεικονίζεται το χώμα με καλλιτεχνικό τρόπο.
  5. Αντικείμενα από το στοιχείο του μετάλλου ή της Γης. Γλυπτά σε χρώματα λευκά και γκρι ή μεταλλικά. Γλυπτά με στρογγυλεμένη μορφή. Αποφύγετε γλυπτά που παραπέμπουν στο στοιχείο του νερού ή της φωτιάς.
  6. Μπορείτε να βάψετε τους τοίχους στα χρώματα του στοιχείου της Γης ή του Μετάλλου, δηλαδή στο χρώμα της άμμου/ γης, λευκό και γκρι.

Δείτε και τους άλλους Τομείς του Μπάκουα στο φενγκ σούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου