Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Αγάπη & Γάμος στο Μπάκουα του φενγκ σούι

 Η Νοτιοδυτική πλευρά του χώρου σας βάσει του Κλασσικού Μπάκουα, ή η επάνω δεξιά πλευρά στο Δυτικό Μπάκουα, κρατάει την ενέργεια που ενισχύει την αγάπη, τις σχέσεις και το γάμο. Συνίσταται να εκφράζεται πάντα σε αυτό το χώρο η ενέργεια για τη σχέση που θα θέλατε να έχετε ή τη σχέση στην οποία βρίσκεστε. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε αυτό τον τομέα.

Αγάπη & Γάμος στο Μπάκουα του φενγκ σούι

  1. Έργα τέχνης με δυνατό το στοιχείο της Γης. Εικόνες από αμμουδιές, βράχους, πέτρες, φύση.
  2. Έργα τέχνης που εκφράζουν αγάπη. Βρείτε εικόνες που εκφράζουν αγάπη και καλές σχέσεις και αποφύγετε την απεικόνιση του υγρού στοιχείου, του μέταλλου ή του ξύλου ακόμα και σαν χρώματα.
  3. Τέχνη με το στοιχείο της φωτιάς. Πίνακες σε έντονα χρώματα της φωτιάς ή απεικονίσεις με τη φλόγα που θερμαίνει τις σχέσεις δύο ανθρώπων.
  4. Τα λαμπατέρ δαπέδου είναι μία έξοχη θεραπεία του φενγκ σούι για τον τομέα της Φήμης. Ανάλογα με το σχεδιασμό του δωματίου σας και το είδος των επίπλων που έχετε μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο και μοντέρνο λαμπατέρ δαπέδου για να ενισχύσετε τη Σχέση ή το Γάμο σας.
  5. Στοιχεία της φωτιάς ή της γης σε ζευγάρια όπως για παράδειγμα δύο κηροπήγια. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο της Γης για να δυναμώσετε ακόμα περισσότερο τον τομέα. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το μέταλλο, το νερό και το ξύλο στην περιοχή αυτή.
  6. Επιλέξτε να βάψετε τους τοίχους με χρώματα όπως απαλά γήινα και αμμώδη χρώματα ή κόκκινο, μωβ, κίτρινο, κοραλί ή πορτοκαλί. 


Δείτε και τους άλλους Τομείς του Μπάκουα στο φενγκ σούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου