Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019

Φέτος το πάρτι γενεθλίων της κόρης μου Βαλεντίνας δεν το έκανα στις 14 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά. Το έκανα στις 21 Φεβρουαρίου γιατί το Τριώδιο ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου. Η κόρη μου έχει συνδέσει τα γενέθλιά της με τις απόκριες και θέλει να κάνουμε πάρτι μασκέ. Οπότε έκανα το πάρτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα από τα γενέθλιά της. Πάλι καλά βρήκα εύκολα ημερομηνία στον παιδότοπο που με ενδιέφερε και είναι ο Μαγεμένος Βυθός. Είναι μία σχετικά οικονομική λύση αυτός ο παιδότοπος και επίσης, δεν κάνουν άλλο πάρτι μαζί με το δικό σου. Ένα πάρτι την ημέρα. Έχουν ωραίο μενού με πολλές επιλογές, με τρεις ή με τέσσερις επιλογές. Για τα παιδιά επίσης έχουν καλές επιλογές φαγητού.
Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019 τούρτα

Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019


Το πάρτι θα είναι μασκέ, οπότε και αγοράσαμε φυσικά τη στολή μας από πολύ νωρίς για να είμαστε έτοιμες. Την αγόρασα από το διαδίκτυο, γιατί δεν ήθελα να τρέχω στα καταστήματα και αν δεν την βρω να πηγαίνω σε άλλο κτλ. Η αλήθεια είναι ότι το διαδικτυακό shopping με έχει κερδίσει. Αγοράζω ότι θέλω, αφού συγκρίνω τιμές, και το βρίσκω εκεί που υπάρχει διαθεσιμότητα.
Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019 δωράκι στέκα

Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019 δωράκι γιογιό

Η τούρτα μας για το 2019 είναι με ένα γοβάκι ζωγραφιά. Είναι το γοβάκι της Σταχτοπούτας. Για δωράκια στο τέλος του πάρτι επέλεξα από το Jumpo στέκες με κορόνα για τα κορίτσια και ένα γιογιό για τα αγόρια ( γιογιό είναι λίγο άσχετο αλλά δε βρήκα κάτι καλύτερο). Για ευχαρηστήρια καρτελάκια έφτιαξα μερικά με θέμα τη Σταχτοπούτα και τα έβαλα στο δωράκι για το τέλος του πάρτι.
Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019

Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019 μπισκοτάκια

Γιορτογενέθλια της κόρης μου 2019 μπισκοτάκια


Για την τάξη παραγγείλαμε στικ με στρόγγυλο μπισκοτάκι πασπαλισμένο με άσπρη σοκολάτα και αστεράκια ζαχαρωτά. Ήταν ένα σχέδιο για βάπτιση που το είδαμε στο Διαδίκτυο στη σελίδα του ζαχαροπλαστείου Μίλτος και κόστισε 1,20 ευρώ το τεμάχιο.

Καλή επιτυχία με το δικό σου πάρτι. Σε βοήθησα;

4 σχόλια:

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου