Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Χρήσιμα σπρέυ για το αυτοκίνητο για το Χειμώνα

Έρχεται ο Χειμώνας και πρέπει να κοιτάξουμε να οργανώσουμε τα αυτοκίνητά μας. Κοιτάμε να έχουν όλα τα απαραίτητα για την αντιμετώπισή της κακοκαιρίας. Το Χειμώνα τα τζάμια του αυτοκινήτου θολώνουν όταν βρέχει, όταν έχει πολύ υγρασία ή ομίχλη. Μπορεί να χιονίσει και να πιάσει πάγο το παρμπρίζ. Επίσης, από την υγρασία σκουριάζουν κάποια σημεία του. Οπότε να τι πήρα τον περασμένο Χειμώνα και τα έχω ήδη δοκιμασμένα.
Χρήσιμα σπρέυ για το αυτοκίνητο για το Χειμώνα

Έστω χιονίζει και πιάνει πάγο το παρμπρίζ τι κάνουμε; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που τους εξηγούν στο διαδίκτυο. Εγώ επέλεξα να πάρω απλά ένα σπρέι Αντιπαγωτικό Παρμπρίζ. Το ψεκάζουμε πριν χιονίσει από έξω από το παρμπρίζ ή μετά τον πάγο αν δεν προλάβουμε. Περιμένουμε λίγο να δράσει και μετά φεύγει ο πάγος σαν κορόιδο.

Χρήσιμα σπρέυ για το αυτοκίνητο για το Χειμώνα

Όταν βρέχει ή έχει ομίχλη τα τζάμια θολώνουν από μέσα. Με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τη μύτη μας. Πήρα ένα σπρέι για μέσα που ψεκάζεις από μέσα όλα τα τζάμια. Το κακό με αυτό το σπρέι είναι ότι αφήνει υπολείματα και ελλατώνει την καθαρότητα από το τζάμι. Ακόμα το ψάχνω πώς να το κάνω να μην αφήνει υπολείματα.

Χρήσιμα σπρέυ για το αυτοκίνητο για το Χειμώνα

Για την σκουριά πήρα ένα σπρέι αντισκωριακό. Με αυτό ψεκάζω τις βίδες και σημεία που έχουν σκουριάσει από τον καιρό. Πολύ χρήσιμο και το χρησιμοποιώ τακτικά.

Χρήσιμα σπρέυ για το αυτοκίνητο για το Χειμώνα

Με αυτά τα τρία σπρέι ξένοιασα για τον χειμωνιάτικο καιρό. Τα αγόρασα όλα από το Πράκτικερ. Εκεί με βοήθησε ένας υπάλληλος ώστε να βρω ότι ζητούσα. Δεν αναφέρω τις μάρκες από τα προϊόντα που πήρα γιατί μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό. Όμως με την καθοδήγηση των τεχνιτών από το Πράκτικερ θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Αν δε θέλετε να πάτε εκεί, θα τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου ή ακόμα και σε βενζινάδικα.
Εσύ τι κάνεις το Χειμώνα για το αυτοκίνητό σου;

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σου
    Οργανωτική και στο αυτοκίνητο! Μπράβο σου
    Με χιόνι δεν έχουμε πρόβλημα αλλά για το σπρέυ για τα θολωμένα τζάμια ενδιαφέρομαι και θα το ψάξω
    Σ'ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ από τότε που αγόρασα το νέο μου αμάξι το έμαθα για τα θολωμένα τζάμια, γιατί δε θόλωναν και ρώτησα και έμαθα το γιατί

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου