Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Τα γιορτογενέθλια μας 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα γιορτογενέθλια της κόρης μου. Κάθε χρονιά το κάνουμε να πέφτει μέσα στις εβδομάδες της Αποκριάς. Έτσι και φέτος τα παιδιά θα είναι ντυμένα καρναβάλια και θα διασκεδάσουν σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Φέτος αποφασίσαμε να τα γιορτάσουμε στους Πιγκουίνους.
Τα γιορτογενέθλια μας 2020

Οι Πιγκουίνοι είναι ένας παιδότοπος στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης. Είναι ένα καινούργιο μαγαζί που προσελκύει πολύ κόσμο μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη γειτονιά. Τα παιχνίδια είναι όλα καινούργια και προσφέρει στον πάνω όροφο έναν πολυχώρο για βίντεο και παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά. Είναι λίγο αλμυρό στις τιμές, αυτό είναι ίσως το μόνο μείον του που βρήκα μέχρι στιγμής.

Η τούρτα που διαλέξαμε για φέτος είναι με θέμα το minecraft. Το minecraft είναι ένα παιχνίδι που παίζει η Βαλεντίνα στο τάμπλετ. Το έχουμε αγοράσει, γιατί δεν το βρίσκαμε σε δωρεάν έκδοση. Είναι ξετρελαμένη με αυτό το παιχνίδι. Της αρέσει να φτιάχνει σπίτια και να αγοράζει καλύτερες στολές για την παίχτριά της.

Τα δωράκια που διαλέξαμε για φέτος είναι σπίνερ που αλλάζουν χρώματα όταν στριφογυρνάνε. Θα πάω να τα αγοράσω από το Jumpo. Τα σπίνερ εκεί κοστίζουν από 0,50 λεπτά, και αυτά που αλλάζουν χρώματα είναι στο 1 ευρώ το ένα.

Τα ευχαριστήρια που έφτιαξα για το φετινό θέμα είναι πιο κάτω.
Τα γιορτογενέθλια μας 2020 καρτελάκια ευχαριστώ

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ σε μέγεθος Α4 και μορφή pdf εδώ.
Καρτελάκια ευχαριστώ 3

Για την τάξη του σχολείου διαλέξαμε να κεράσουμε γλυκά cupcake με βατόμουρα από επάνω. Θα σας τα δείξω μετά τη γιορτή μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες που θα έχω.

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κάθε χρόνο το σκεφτόμαστε πόσο καιρό μέχρι να τα κάνουμε τα γενέθλια

      Διαγραφή
  2. Είναι συγκινητική για μένα η αφοσίωση που έχεις στην κορούλα σου Νατάσσα.
    Πολύ ωραίες οι ιδέες σου και θα τις χαρεί πολύ και η μικρή σου.
    Με το καλό να γιορτάσετε.
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προσπαθώ να περνάει καλά ιδιαίτερα στα γενέθλιά της που είναι και η γιορτή της

      Διαγραφή
  3. Με το καλο να διπλογιορτάσετε και να περάσετε όμορφα. Υπέροχες ιδέες και είμαι σίγουρη ότι θα ευχαριστηθούν τα παιδιά
    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ευχαριστήθηκαν περάσαμε πολύ ωραία ήταν και όλα ντυμένα καρναβάλια

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου