Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο μου ημερολόγιο 2020 στη δουλειά

Το φετινό μου ημερολόγιο, στη δουλειά, είναι από την εταιρεία ELVIAL, που είναι μία επιχείρηση στο χώρο του αλουμινίου. Είναι ακριβώς όπως το ήθελα, με εορτολόγιο, μικρά ημερολογιάκια έτους για 3 έτη και το ημερήσιο λεπτομερές μου ημερολόγιο. Στο τέλος έχει επαφές.

Το νέο μου ημερολόγιο 2020 στη δουλειά

Η εταιρεία που το βγάζει δεν έχει και πολύ σχέση με το blog μου. Όμως είναι μία επιχείρηση με μακρά ιστορία στο χώρο της. Είναι εξαγωγική εταιρεία και η ιστοσελίδα της είναι στα αγγλικά από ότι είδα. Θα τη βρείτε εδώ http://www.elvial.gr/tmp/collections/hyper-product-77/#take-a-look .

Το νέο μου ημερολόγιο 2020 στη δουλειά

Εύχομαι για το 2020 να γράφω μόνο για καλά γεγονότα στο ημερολόγιό μου. Επίσης να είναι μία χρονιά που η Ελλάδα θα συνεχίσει να βγαίνει από την κρίση και περισσότεροι άνθρωποι να βρουν δουλειά. Να προτιμάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και να τις βοηθάμε να επιβιώσουν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Ευχαριστώ για το δώρο...

6 σχόλια:

  1. Στο εύχομαι ολόψυχα Νατάσα μου! Το ημερολόγιο του 2020 να γεμίσει από όμορφες παρατηρήσεις, υπομνήσεις και να συνδεθεί με θετικά και δημιουργικά γεγονότα. Κάθε μου ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φέτος γράφω ότι θέλω να φτιάξω κι ότι θέλω να αλλάξω, πιστεύω όλα θα πάνε μία χαρά

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι να γράψεις μόνο ωραία πράγματα στο ημερολόγιο σου.
    Μακάρι να πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλους μας.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου