Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Σφραγίδες εύκολα και γρήγορα για τα παιδιά

Κάποιες φορές θέλουμε σε ένα έγγραφο να βάλουμε ένα σχήμα που θα χει το αποτύπωμά μας και θα παραμένει αναλίωτο. Γι αυτό φτιάχνουμε σφραγίδες από χαρτόνι. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι ρολά από το χαρτί υγείας, χρώματα από νερομπογιές και πινέλα. Πιατάκια για να βάλει τα χρώματα.

Σφραγίδες εύκολα και γρήγορα για τα παιδιά

Η κόρη μου έφτιαξε και διακόσμησε τις δικές της σφραγίδες και στόλισε μία γωνιά στο δωμάτιό της. Γρήγορα, απλά και με λίγα υλικά έφτιαξε ακριβώς αυτά που είδε από το διαδίκτυο. Πήρε τα ρολά από το χαρτί υγείας και τα έπλασε ώστε να φτιάξει καρδούλες. Μετά τα έβαψε λίγο για να φαίνονται πιο όμορφα. Όποτε θέλει μπορεί πλέον να τα βουτήξει σε ένα πιατάκι με χρώμα και να κάνει τις σφραγίδες της.
Σφραγίδες εύκολα και γρήγορα για τα παιδιά

6 σχόλια:

  1. Υπέροχη ιδέα, Νατάσσα μου. Ωραιότατες σφραγίδες φτιάχνουν και τα μήλα κομμένα στη μέση και τα κινέζικα λάχανα (κομμένα οριζόντια - φτιάχνουν τριαντάφυλλα). Δοκίμασέ το και θα δεις. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα και το ότι τις έφτιαξε μόνη της την κάνει ακόμη καλύτερη
    Καλή σου μέρα Νατάσσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τις φτιάχνει μόνη της κι εγώ τις εκθέτω με τη σειρά μου

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσει αυτή η ενθάρρυνση στην δημιουργικότητα Νατάσα. Μπράβο και στο κορίτσι για την πρωτοβουλία της. Την έχουμε ανάγκη.
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κόρη μου είναι καλλιτεχνική φύση της αρέσει η ζωγραφική και η χειροτεχνία πολύ

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου