Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

 Το Πευκοχώρι Χαλκιδικής είναι ένα πολύ όμορφο και κοσμοπολίτικο μέρος. Βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, πηγαίνοντας προς την άκρη του. Η θάλασσα εκεί είναι πεντακάθαρη, καθώς βρέχεται από το πέλαγος. Η βραδυνή ζωή επίσης, είναι έντονη σε αυτό το χωριό και το βράδυ μετατρέπεται σε ένα χώρο διασκέδασης για τη νεολαία.

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Φέτος κάναμε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο με πακέτο all inclusive. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και έμεινα ευχαριστημένη. Λόγω του Κορονοϊού, που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δε θέλαμε να έχουμε πολλές μετακινήσεις. Έτσι επιλέξαμε το Atrium hotel. Ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που στάθηκε άξιο της φήμης του. Όλα εκεί ήταν σύμφωνα με τους κανονισμούς και ήταν καθαρά και ασφαλή από τον ιό.

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Δε βγήκαμε έξω από το ξενοδοχείο, οπότε δεν έχω πλάνα από το πολύ όμορφο χωριό της Χαλκιδικής. Πήραμε όλα τα γεύματά μας στο ξενοδοχείο, συμπεριβαλομένου και των ποτών. Το ξενοδοχείο, επίσης είχε διάφορες δραστηριότητες για να μας απασχολεί εμάς και τα παιδιά μας. Είχε διασκεδαστές που έκαναν χορό στην πισίνα. Το βράδυ είχανε πρόγραμμα για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους. Είχε μίνι ντίσκο στις 8 το βράδυ. Αργότερα την πρώτη νύχτα είχε καραόκε για όλους. Την επόμενη βραδιά είχε ταινία για τα παιδιά. Είχε και άλλες δραστηριότητες σε αυτό το μοτίβο.

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Ταξίδι στο όμορφο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Είχε τρεις εξωτερικές πισίνες και ήταν πολύ καθαρές. Μία μεγάλη για όλους, μία για τα παιδιά και μία με παιχνίδια νερού για τα παιδάκια. Κάναμε μπάνιο σε όλες και μας άρεσε πολύ. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την εμπειρία μας αυτή και σίγουρα θα το ξανακάναμε.

Εσύ πέρασες καλά στις διακοπές σου αυτό το καλοκαίρι;

4 σχόλια:

 1. Καλησπέρα. Πάντα όμορφα να περνάς σου εύχομαι! καλή και ευλογημένη Κυριακή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να περνάς όμορφα με ωραίες στιγμές και εμπειρίες
  είναι τόσο όμορφη η Ελλάδα μας
  έχω πάει σε πολλά μέρη της

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περάσαμε πράγματι υπέροχα και ξεκουραστήκαμε και γυρίσαμε γεμάτοι όρεξη

   Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου