Κάποιες φορές η περίσταση το θέλει να κάνουμε φαγητά που τρώγονται με καλή παρέα και καλό κρασί. Αυτή τη φορά έφτιαξα ένα φαγητό που μας αρέσει πολύ, είναι απλή συνταγή και δεν ξέρω για ποιο λόγο το φτιάχνουμε αραιά και που. Για να μην πολυλογώ ας φτάσουμε στο παρασύνθημα. Τι υλικά βάζουμε μέσα.
Υλικά- Κρέας μοσχαρίσιο ένα κιλό
- 1 Κριθαράκι μέτριο
- 1 Τοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
Παρασκευή
Ψιλοκόβουμε το κρεμύδι, πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στο ταψί με λίγο λάδι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντίσταση πάνω κάτω για μισή ώρα. Το κρέας θα βγάλει τα υγρά του και θα ψηθεί για λίγο.
Μετά προσθέτουμε τα τοματάκια και νερό. Ψήνουμε για άλλη μία ώρα. Στο τέλος προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε για άλλη μισή ώρα ενώ ανακατεύουμε το κριθαράκι ανά τακτά διαστήματα.
Προσθέτουμε νερό αν το κριθαράκι πιει όλο το νερό μας.
Καλή επιτυχία!
Πολύ καλό που δε θέλει τσιγάρισμα, θα το δοκιμάσω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι έγινε λουκουμάκι όταν τέλειωσε το ψήσιμο
ΔιαγραφήΜου άνοιξες την όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται πολύ καλό!
Καλό βράδυ Νατάσσα.
Ήταν φανταστικό κάνουμε που και που γιατί η κόρη μου μία το τρώει και μία όχι
ΔιαγραφήΝατάσσα υπέροχο φαίνεται, αλλά τώρα είναι η νηστεία των Χριστουγέννων οπότε θα το φτιάξουμε αργότερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς λόγω του ότι έχουμε την αδυναμία μας τρώμε αυτές τις ημέρες δε νηστεύουμε
Διαγραφή