Μέσα στις απόκριες είπα να δοκιμάσω αυτή την καινούρια συνταγή. Δε μου βγήκαν πολύ μεγάλες οι πίτες και μου βγήκαν κάπως άγευστες. Ωστόσο θα παραθέσω τη συνταγή παρακάτω:
Υλικά
200 γραμμάρια νερό χλιαρό
300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλάτι και τη ζάχαρη με το νερό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο. Ανακατεύουμε να βραχεί όλο το αλεύρι.
Ανοίγουμε τις πίτες με τα χέρια. Με τον πλάστη δε μπόρεσα.
Τηγανίζουμε τις πίτες και έτοιμες.
Τις τρώμε με λίγο αλάτι και ρίγανη από πάνω.
Καλή σας επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου