Έφτιαξα ένα απόγευμα αυτές τις πιτούλες και όντως ήταν διασκεδαστικό καθώς δεν κόπιασα καθόλου και ήταν έτοιμες στο πι και φι. Εδώ παρακάτω παραθέτω τη συνταγή.
Υλικά
400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
200 γραμμάρια τυρί φέτα
λίγο λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το γάλα και το αλάτι, συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Τρίβουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε κι αυτή στο μείγμα.
Εμένα μου έγινε σχετικά υγρό το ζυμαράκι μου και μετά το έβαζα με ένα κουτάλι στο τηγάνι.
Το τηγάνι το έχουμε αφήσει προηγουμένως να κάψει λίγο με το λάδι που έχει μέσα.
Βγάζουμε τις πιτούλες σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και είναι έτοιμες!
Καλή σας όρεξη!
Α αυτές τις πιτούλες τις λατρεύω. Εμείς τις λέμε τηγανίτες αλμυρές εδώ και άμα ξεκινήσω, Νατάσα, σταματημό δεν έχω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάς άνοιξες την όρεξη κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Την καλησπέρα μου.
Τις κάναμε και ήταν πολύ νόστιμες θα ξανακάνουμε
ΔιαγραφήΠολύ ωραία.θα το δοκιμάσω!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι ήταν φανταστικές να τις δοκιμάσετε κι εσείς
Διαγραφήθα τις δοκιμάσω κι εγώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι να τις δοκιμάσετε είναι πολύ καλές
Διαγραφή