Η πιο απλή συνταγή για να φάμε ωραίο και νόστιμο μπουγιουρντί σε ένα μισάωρο στο σπίτι. Είναι το ίδιο με αυτό της ταβέρνας.
Υλικά
200 γραμμάρια φέτα
2 ντομάτες ή 10 τοματίνια
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
Λίγο τυρί κίτρινο χοντροτριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα πήλινο κατά προτίμηση ταψάκι βάζουμε λάδι.
Μετά στρώνουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα ή κομμένα στη μέση τοματάκια και αλατίζουμε.
Βάζουμε τη φέτα από πάνω και χύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε τις πιπεριές και τα υπόλοιπα τοματάκια. Αλατίζουμε.
Ρίχνουμε το πιπέρι, τη ρίγανη και το κίτρινο τυρί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στην πάνω κάτω αντίσταση.
Καλοφάγωτο!
Λοιπόν, μού ακούγεται και πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο σχετικά, Νατάσσα! Λες να το προσπαθήσω για κανένα βραδάκι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε κοπέλα μου για τη συνταγή.
Είναι φανταστικό και βάλε και λίγο καυτερό πιπέρι αν έχεις εγώ δεν έβαλα γιατί δεν το τρώνε
ΔιαγραφήΘα το δοκιμάσω σίγουρα Νατάσα. Καλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ που το κάνω συχνά το απολαμβάνω
ΔιαγραφήΑαααα μα τι εύκολο και νόστιμο φαίνεται το μπουγιουρντί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο είχα ακούσει σαν όνομα αλλά Νατάσσα μου ούτε καν το ήξερα ότι είναι ένα τόσο εύκολο και σίγουρα νόστιμο. γραφω την συνταγή να την φτιάξω το γρηγορότερο.
Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις Νατάσσα μου καλο σου βράδυ φιλιααα 🌙🌻🌼
Ναι είναι μοναδικό κάντο και θα με θυμηθείς
ΔιαγραφήΤι εύκολο, θα το δοκιμάσω άμεσα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάνω απλές συνταγές για να μπορούν να τις κάνουν όλοι
ΔιαγραφήΔοκίμασέ το και στα μικροκύμματα! Μην ανάβεις φούρνο μονο για τόση μικρή ποσότητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω φούρνο μικροκυμμάτων δυστυχώς
Διαγραφή