Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Κρέμα νύχτας ρετινόλης Retinol Reboot από τη Youth Lab

Πρώτη φορά δοκιμάζω κρέμα με ρετινόλη. Η ρετινόλη είναι μία μορφή της βιταμίνης Α. Την κρέμα αυτή δε μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν με την ίδια ευκολία όλοι, γιατί μπορεί να έχουμε αντενδείξεις. Μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό της επιδερμίδας ή και τσούκσιμο. Σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη ρετινόλη σωστά για να αποφύγουμε άσχημες συνέπειες. 

Στην αρχή, τη χρησιμοποιείς μόνο μία φορά την εβδομάδα. Μετά τη χρησιμοποιείς 2 φορές την εβδομάδα και μόνο όταν δεν έχεις καμιά αντένδειξη την χρησιμοποιείς μέρα παρά μέρα. Καλό επίσης είναι να την εφαρμόζουμε στο δέρμα τη νύχτα γιατί το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία. Τις υπόλοιπες νύχτες φοράμε μία κανονική ενυδατική κρέμα νύχτας.

Κρέμα νύχτας ρετινόλης Retinol Reboot από τη Youth Lab

Επίσης, το πρωί φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας που θα προστατέψει το δέρμα από το κοκκίνισμα. Αν παρόλα αυτά έχετε ερεθισμό τότε καλό είναι να συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο. Αυτά όλα τα έκανα για να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση της κρέμας αυτής. Δεν είχα κάποια αντένδειξη. Μέχρι σήμερα που την χρησιμοποιώ δεν είχα κάποια αλλεργική αντίδραση ή κάτι άλλο δυσάρεστο.

Έχει πάντως πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι ακριβώς όπως τη λένε. Εξαφανίζει τις ρυτίδες και αφήνει μία ωραία αίσθηση στο δέρμα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου