Το μους αυτό μου βγήκε λίγο αραιό, γιατί έβαλα κρέμα γάλακτος ελαφριά. Προτείνω να βάλετε την κανονική κρέμα γάλακτος αν θέλετε ένα πλούσιο αποτέλεσμα.
Υλικά
1/2 φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές σούπας κακάο
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτάκι βανίλια
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετήστε όλα τα υλικά την κρέμα γάλακτος, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύετε.
Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να πήξει.
Βάλτε το μείγμα σε 2 μπολάκια για μους και τοποθετήστε στο ψυγείο.
Έτοιμα!
Κρατώ τη συνταγή, Νατάσσα. Μέχρι τώρα έκανα μους με τις έτοιμες σκόνες του εμπορίου. Όμως τώρα έχω εδώ τη δική σου εξαίρετη πρόταση και θα την ακολουθήσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Πασχαλιά κορίτσι μου.
Ήταν καλή αλλά θα βρω και καλύτερη συνταγή
Διαγραφή