Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ένας χρόνος πέρασε για το natassasblogtips.blogspot.gr

Κάθε Φθινόπωρο κάνω μία αναδιοργάνωση του blog μου. Το natassasblogtips.blogspot.gr έχει κλείσει πλέον έναν χρόνο στην τωρινή του μορφή, καθώς το άνοιξα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018. Ωστόσο το περιεχόμενό του είναι τριών ετών και κάτι, καθώς έχω πάρει και ενημερώσει το περιεχόμενο του webdevthis.blogspot.gr. Του παλαιότερού μου blog,  η πρώτη μου δημοσίευση έγινε στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Από το 2016 λοιπόν σας ενημερώνω για διάφορα θέματα που με απασχολούν.
Ένας χρόνος πέρασε για το natassasblogtips.blogspot.gr

Το webdevthis άλλαξε όνομα καθώς δεν αφορούσε μόνο θέματα για το web και τους developers, αλλά όλες τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά. Από καθαρά τεχνικός ιστοχώρος που ξεκίνησε, άλλαξε θεματολογία που ήταν πιο κοντά στη μέση ελληνική οικογένεια. Έτσι μία μέρα του Σεπτέμβρη του 2018 γεννήθηκε το natassasblogtips. Αφορά τις διάφορες συμβουλές και tips που δίνω από την εμπειρία μου και τις χειροτεχνίες μου και της κόρης μου.

Έχω αρκετή επισκεψιμότητα αν και τα δικά μου νοητά όρια δεν τα έχω "πιάσει" ακόμα. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται, και έχω γνωρίσει αρκετούς μέσα από τα σχόλιά τους κάτω από τα άρθρα. Διαβάζω επίσης τις σελίδες άλλων blogger περισσότερο φέτος από ότι τις προηγούμενες χρονιές. Έτσι μαθαίνω καλύτερα και τι απασχολεί περισσότερο τους αναγνώστες μου.

Θέλω να συνεχίσω να αρθρογραφώ και ελπίζω η διαδικτυακή μου παρέα να μεγαλώσει. Έχω αρκετές ιδέες που θα προσπαθήσω να υλοποιήσω για τον επόμενο χρόνο και ελπίζω να μου βγουν.

Χρόνια πολλά μπλογκάκι μου, φίλοι μου τα λέμε...

12 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Νατάσσα μου στο blog σου!
    Να συνεχίσεις να blogάρεις και να μοιράζεσαι μαζί μας τόσο όμορφα πράγματα.
    Καλό Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύχρονο, πολύ ...χρωμο, γεμάτο εμπνεύσεις να ευχηθώ ολόψυχα. Και να σε χαιρόμαστε εδώ στην δικτυακή γειτονιά. Την καλησπέρα με τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πήρα και τούρτα παγωτό για να το κάνω πιο επίσημο φέτος

      Διαγραφή
  3. Πολύχρονο το blogo-σπιτάκι σου. Αναμένουμε με χαρά τις καινούργιες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές και έχω αρκετά να γράψω αρκεί να βρω και το χρόνο

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου. Χάρηκα που σε γνώρισα μέσω του blogging. Καλές εμπνεύσεις εύχομαι και να απολαμβάνουμε τις εμπνεύσεις σου για πάρα πολύ καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ εύχομαι να τα λέμε από τα blog που διατηρούμε και να ανταλλάσουμε χρήσιμες συμβουλές

      Διαγραφή
  5. Εύχομαι ολόψυχα πολύχρονο να είναι το μπλογκο- σπιτάκι σου, να μας χαρίζεις όμορφες ιδέες και να βρίσκεις και εσύ εδώ μέσα ό,τι σου δίνει χαρά!

    με αγάπη,
    Αλεξάνδρα Χ. Τ.
    https://momyof6.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου
    και να συνεχίσεις με την ίδια αγάπη και όρεξη να γράφεις αυτά που σε ευχαριστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου