Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Διαχείριση του Blog μου μηνιαίος οργανωτής εκτυπώσιμο

Έφτασε ο καιρός να σας κοινοποιήσω τον οργανωτή του blog μου. Είναι μία σειρά από έντυπα που με βοηθάνε κάθε μήνα να παρακολουθώ το blog μου. Τα έντυπα αυτά τα έφτιαξα κοιτώντας από άλλους συναδέλφους που έκατσαν και ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα.

Διαχείρηση του Blog μου μηνιαίος οργανωτής εκτυπώσιμο

Αναλυτικότερα ο διαχειριστής του blog μου περιέχει τα εξής περιεχόμενα. Ξεκινάμε από τη Μηνιαία Συντήρηση. Είναι μία σειρά από στόχους μικρούς που χρειάζεται όμως να πετύχουμε στο μεγαλύτερό τους μέρος κάθε μήνα. Μαζί με τη Μηνιαία Συντήρηση είναι και η Μηνιαία Παρακολούθηση στόχων. Είναι, δηλαδή, τι προβλέπουμε να επιτύχουμε αυτό το μήνα και τι πετύχαμε τελικά τον προηγούμενο μήνα. Μετά έχουμε το Μηνιαίο Εισόδημα. Εκεί γράφουμε αναλυτικά τα έσοδα και έξοδα που έχουμε κάθε μήνα. Σε μία άλλη σελίδα βρίσκονται οι Στόχοι Μήνα και πότε θα υλοποιηθούν, μαζί με αυτούς είναι και οι Εκκρεμότητες. Υπάρχει μία σελίδα που περιέχει τις Ιδέες για μελλοντικές αναρτήσεις. Εκεί γράφουμε όποια ιδέα ή νεοτερισμό μας έρθει έτσι για να το θυμόμαστε και την κατάλληλη στιγμή να το κοιτάξουμε. Στη συνέχεια έχουμε τις αναρτήσεις ανά εβδομάδα το έχω εγώ. Εγώ έχω στόχο να κάνω δύο αναρτήσεις την εβδομάδα. Μετά είναι οι Ομάδες Στόχος στο facebook και τα Στατιστικά στο twitter. Αν κάνουμε διαγωνισμούς στο blog μας καλό είναι να τους παρακολουθούμε. Εγώ ακόμα δεν έκανα κάποιον, αν και το σκέφτομαι. Έπεται το Newsletter,  εμένα είναι αυτόματο και στέλνει κατευθείαν μήνυμα με κάθε νέα ανάρτηση που κάνω. Έχω έναν πίνακα με τις Διαφημίσεις στο blog. Εκεί μπαίνουν λεπτομερώς όλες οι διαφημίσεις. Ακολουθούν τα ετήσια Στατιστικά του Google Analytics και τα Κοινωνικά δίκτυα του Google Analytics. Τέλος έχω τα Ονόματα χρηστών και κωδικοί και τις Επαφές μου. Μερικές σελίδες από τη Διαχείρηση του blog μου είναι παρακάτω:
Διαχείρηση του Blog μου μηνιαίος οργανωτής εκτυπώσιμο

Διαχείρηση του Blog μου μηνιαίος οργανωτής εκτυπώσιμο

Διαχείρηση του Blog μου μηνιαίος οργανωτής εκτυπώσιμο


Πιστεύω ότι είναι ένας χρήσιμος οδηγός για την ημερολογιακή παρακολούθηση του blog σας. Μπορείτε να πάρετε ότι θεωρείτε χρήσιμο και να ασχοληθείτε πιο σθεναρά με αυτό. Εγώ το χρησιμοποιώ για να παρακολουθώ την πορεία του blog μου στο χρόνο.

Για να το κατεβάσετε σε μορφή pdf πηγαίνετε εδώ.
Διαχείριση του blog μου

Σκέφτεσαι ότι θα σου φανεί χρήσιμο για τη διαχείρηση του blog σου;

6 σχόλια:

  1. Βρε Νατάσα! που το βρήκες αυτό το ενδιαφέρον παιδί μου; Μιλάμε για πολυ-εργαλείο έτσι; Πολύ χρήσιμο για μια σειρά πράγματα. Σε ευχαριστούμε πολύ καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φτιαξα για μένα για να παρακολουθώ το blog μου και είπα να το μοιραστώ

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον...ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας Νατάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το πακέτο εκτυπώσιμων που έφτιαξες! Κάποιες από αυτές τις τυπώνω άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μία προσπάθεια να οργανωθώ θα το βελτιώσω στο μέλλον

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου