Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ανασκόπηση του 2021

 Τη χρονιά που πέρασε το 2021 είναι από τις λίγες που δεν έθεσα κάποιο στόχο. Κι αυτό γιατί με την καραντίνα και όλα όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά δεν είχα όρεξη να κάνω κάτι.

Ανασκόπηση του 2021


Ωστόσο είχα απαιτήσεις από τον εαυτό μου να πετύχω κάποιους στόχους έστω και απλά θεωρητικά και όχι γραμμένους και συγκεντρωμένους σε ένα χαρτί.

Οι στόχοι αυτοί ήταν η Εκπαίδευσή μου που πήγε πολύ καλά μιας και παρακολούθησα δύο σεμινάρια επιτυχώς και πέτυχα ένα μάθημα που έδινα. Τα σεμινάρια ήταν πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς μου που είναι η Πληροφορική. Ήταν μία ωραία νότα εμπλουτισμού των γνώσεών μου στις γλώσσες Python και Javascript.

Η πορεία του blog μου ήταν ο άλλος στόχος που πήγε αρκετά καλά μπορώ να πω αν και το έβαλα σε δεύτερη μοίρα. Έγραψα πολύ λίγα άρθρα, γιατί δεν είχα πολύ χρόνο αλλά και γιατί δε συνέβησαν πολλά λόγο της αδράνειας που είχαμε από τον εγκλεισμό μας.

Η Διατροφή μου ήταν ένας ακόμα στόχος να χάσω 6 κιλά. Έχασα 2 κιλά τελικά με πολύ κόπο. Σε αυτό επάνω θα ήθελα να πω ότι είχα χάσει και τα 6 κιλά, απλά τα ξαναέβαλα. Στη συνέχεια με πολύ προσπάθεια και πιο ώριμα σκεπτόμενη ξαναέχασα τα δύο κιλά και τώρα ελπίζω να κατέβω κι άλλο.

Γυμναστική ήθελα να κάνω πιο πολύ. Δεν τα κατάφερα καλά με αυτό τον στόχο καθώς πλήρωσα γυμναστήριο, αλλά πήγα μόνο για 2 μήνες συνολικά από τους 4-5 που έκλεισα.

Στους πνευματικούς μου στόχους έμεινα λίγο πίσω καθώς ήθελα να διαβάσω περισσότερα για την Αφύπνιση, αλλά δε δημιούργησα το χρόνο ώστε να το κάνω κι αυτό.

Στον Εθελοντισμό έδωσα μόνο αντικείμενα που αγόρασα σε φορείς που ασχολούνται με αυτό, αλλά δεν εργάστηκα ώστε να δώσω και εργασία. Βέβαια εκλέχτηκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Ε.ΠΛ.Υ. (Πανελλήνιας Έπιστημονικής Ένωσης Πληροφορικών Υγείας) που είναι ένα όργανο που βοηθάει στην εξέλιξη της Πληροφορικής Υγείας. Στόχος μου εκεί είναι να βοηθήσω την ανάδειξη της Πληροφορικής ως επιστήμης και να γίνω η φωνή των πληροφορικών για την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης στον κόσμο της Υγείας.

Γενικά η χρονιά κύλισε ομαλά. Απλά με το lockdown δεν έκανα πολλά πράγματα για τον κάθε στόχο μου. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο κορονοϊός και οι συνέπειές του, θα έκανα περισσότερα.

Ελπίζω το 2022 να κυλίσει καλύτερα και να καταφέρω περισσότερα για όλους τους στόχους που θα θέσω. Συνεχίζουμε δυνατά και ελπίζω να τα πούμε σε άλλη ανάρτηση για το τι με περιμένει αυτή τη χρονιά.

4 σχόλια:

  1. Νατάσσα, στο πρόσωπό σου βλέπω μια πολυσχιδή προσωπικότητα. Έναν άνθρωπο, μια γυναίκα δραστήρια, δυναμική. Με άποψη και υποδομή. Με στόχους. Σίγουρα κάποιους τούς πετυχαίνουμε, κάποιους όχι. Και πισωγυρίσματα έχουμε δυστυχώς στη ζωή μας, ανθρώπινο. Διαπλέκονται τόσοι παράγοντες. Το θέμα είναι ότι προχωράς αγαπητή φίλη σύμφωνα με τα όνειρα και τα σχέδιά σου.
    Καλή χρονιά να σού ευχηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Γιάννη είναι γεγονός ότι μου αρέσει να προσπαθώ και να ωθώ τον εαυτό μου στα άκρα για να πετύχω διάφορους σκοπούς που πιστεύω ότι θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο

      Διαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Νατάσσα, με υγεία, χωρίς lockdown και περιορισμούς και με ακόμα περισσότερους στόχους που θα επιτευχθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου