Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Δίαιτα και πρωινό δεκατιανό

 Εδώ και περίπου έναν χρόνο προσπαθώ με δίαιτα αμφιβόλου προσήλωσης να χάσω κιλά. Από πέρσι το Σεπτέμβριο έχασα 2 κιλά στο σύνολο και τώρα είμαι 65. Βέβαια όλο το καλοκαίρι το αφιέρωσα στο περπάτημα και έτσι τα κιλά μοιράστηκαν σε όλο το σώμα. Το λίπος είναι ορατό μόνο στο μέρος της κοιλιάς. Στα μεγέθη ρούχων όμως μια είμαι στο medium και μια στο large.

Δίαιτα και πρωινό δεκατιανό

Χρειάζεται θέληση για να χάσω τα υπόλοιπα 5 κιλά που μου έχουν μείνει. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι να φάω όσο είμαι στη δουλειά. Θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς κάποιους τρόπους να γεμίζω το στομάχι μου χωρίς να παχύνω. Αυτά που διαλέγω εγώ είναι σίγουρα το γιαουρτάκι μου το πρωί, που η διαιτολόγος μου είπε με δημητριακά όμως εγώ δεν τα προσθέτω κι έτσι πεινάω νωρίς. Για δεκατιανό τρώω κριτσίνια. Όμως εκεί το παρακάνω. Θα θελα να μπορούσα να τρωγα για δεκατιανό ή πιο μετά ένα σάντουιτς. Αλλά στις 3 το μεσημέρι που φτάνω σπίτι θα ξαναφάω, το μεσημεριανό.

Γενικά θέλει πολύ υπομονή και θέληση για να χάσεις κιλά. Και οι δίαιτες που κρατάνε χρόνια ατονούν τη θέληση για αυτές.

Σήμερα ας πούμε πήρα και έφαγα στις 12 η ώρα ένα ροξάκι. Τεράστιο λάθος. Χθες το βράδυ έφαγα γαριδάκια. Όλα αυτά εντελώς γεμάτα με λίπη. Όμως ήθελα κάπου να ξεσπάσω. Έχω σιχαθεί τις δίαιτες. Θέλω να τρώω και να μη βάζω κιλά, όπως όταν ήμουν νεότερη.

Θα κάνω μία έρευνα ακόμα για πρωινά και δεκατιανά να δω τι μπορώ να τρώω ώστε να μου αρέσει και να μη μου προσθέτει θερμίδες. Όσοι είστε στην ίδια κατάσταση με μένα και έχετε λύσεις κάντε ένα σχόλιο να πάρουμε θάρρος για να συνεχίσουμε.


4 σχόλια:

  1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα καλή μου φίλη. Κουράζει αρκετά αυτή η ιστορία αλήθεια είναι. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι η σωματική άσκηση, η οποία δουλεύει ομοιόμορφα αλλά και δεν σε οδηγεί σε σημαντικές στερήσεις. Βέβαια οι "σκουπιδοτροφές" δεν ενδείκνυνται, αυτό είναι αλήθεια.
    Εύχομαι την καλύτερη επιλογή και αποτέλεσμα. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου