Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Εκπτώσεις Νοεμβρίου

Φέτος έκανα μία βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Mediterranean Cosmos και στο Citygate Outlet. Οι προσφορές που βρήκα ήταν πέραν του δέοντος καλές και κυμαίνονταν από 10 ως 30 τοις εκατό. Ο κόσμος ήταν αρκετός που ψώνιζε και αυτό φαινόταν από τα νούμερα που είχαν τελειώσει πολλά από αυτά. Βέβαια με την κρίση που υπάρχει γενικά τα καταστήματα δεν προμηθεύονται πολλά προϊόντα όπως παλιά. Και έτσι τα νούμερα τελειώνουν πιο νωρίς.

Επισκέφτηκα το Citygate και εκεί εξεπλάγην καθώς είχε μεγάλη ποικιλία από ρούχα και παπούτσια και το πιο καλό δεν είχε πολύ κόσμο. Οπότε εκεί βρήκα αρκετά από τα προϊόντα που ήθελα και σε πολύ καλές τιμές. Παλιά το Citygate είχε λίγα ρούχα, φόρμες και γενικά πράγματα που σπάνια θα έψαχνα. Αλλά το 2018 έχει αναβαθμιστεί εντελώς. Μου άρεσε πολύ και το προτείνω για να μη βρίσκετε ουρά και να βρίσκετε προϊόντα σε καλές τιμές.
Πλατεία Αριστοτέλους
Πλατεία Αριστοτέλους

Οδός Τσιμισκή Θεσσαλονίκη
Οδός Τσιμισκή Θεσσαλονίκη

Εμπορικό κέντρο Θεσσαλονίκη
Εμπορικό κέντρο Θεσσαλονίκη

Οδός Αγίας Σοφίας
Οδός Αγίας Σοφίας

Το κέντρο είχε αρκετό κόσμο, σακούλες δεν είδα να κρατάνε πολλοί. Συνήθως κοίταζαν να δούνε τι θα πάρουν. Οι μεγάλες αλυσίδες είχαν φουλ κόσμο στο ταμείο και γι αυτό έμπαινα και δεν ψώνιζα, γιατί δεν ήθελα να περιμένω στην ουρά. Είχει πάντως πολλή κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο Cosmos πήγα την Κυριακή. Κι ενώ δε θέλω να ψωνίζω Κυριακή παρασύρθηκα από τον κόσμο που είχε πλημμυρίσει το μέρος και αγόρασα παπούτσια για την κόρη μου. Ήταν υπέροχα εκεί καθώς είπιαμε και το καφέ μας σε ένα ωραίο καφέ μέσα στο Cosmos. Η εξυπηρέτηση ήταν άριστη. Οι τιμές των προϊόντων είχαν σημαντικές μειώσεις, αλλά δεν είχε νούμερα. Με το ζόρι βρήκαμε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Εσύ ψώνισες ή ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου