Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Πώς να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση πλάνο

Η εύρεση εργασίας στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις είναι δύσκολη. Όσο περνάει ο καιρός οι επιχειρήσεις γίνονται και πιο δύσκολες στο να αποκτήσουν προσωπικό. Μάλιστα πολλές από αυτές απολύουν άτομα ή προσλαμβάνουν άτομα της οικογένειάς τους και έτσι χάνονται πολλές θέσεις εργασίας. Οπότε πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε να ιδρύσουμε τη δική μας επιχείρηση για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα προς το ζην.
Πώς να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση πλάνο

Σας παραθέτω το Πλάνο επιχείρησης μίας σελίδας, όπου σε μία σελίδα και μόνο προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε γιατί, πώς και τι θέλουμε να κάνουμε. Κάνουμε έναν μίνι έλεγχο και βλέπουμε τα κυριότερα στοιχεία στα οποία χρειάζεται να εστιάσουμε.

Με αυτό τον οδηγό ξεκινάμε να ελέγχουμε κατά πόσο μπορούμε να στηρίξουμε μία ιδέα και αν έχει ανταπόκριση η πιθανή δημιουργία της. Επιλύουμε το πρόβλημα των πελατών με την προσφερόμενη μας λύση. Προσδιορίζουμε την Αγορά Στόχο και τη στόχευσή μας στην αγορά. Αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας ώστε να δούμε αν είναι αρκετά και ικανά ώστε να κερδίσουμε μία θέση στον ανταγωνισμό.

Αναφέρουμε τις πηγές του εισοδήματος και τη Στρατηγική μας τιμών. Βρίσκουμε τους τρεις κορυφαίους έστω ανταγωνιστές μας και σημειώνουμε ότι επιπλέον πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Αν ο μίνι έλεγχος βγει θετικός προχωράμε στην μεγαλύτερη ανάλυσή εξόδων που θα σας παραθέσω σε μελλοντικό άρθρο.

Καλή σας επιτυχία!

Μοιράσου το στο blog tips του facebook, στο twitter ή στο pinterest!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου