Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Γιορτογενέθλια Αγίου Βαλεντίνου 2021

 Φέτος ήταν η πιο περίεργη γιορτή που κάναμε και το πιο τυχαίο πάρτι γενεθλίων. Λόγω του κορονοϊού απαγορεύονταν οι συναθροίσεις. Επίσης, όλοι έξω κυκλοφορούν με μάσκα και δε μαζεύονται πολλοί. 

Ώσπου ήρθε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξύπνησα το πρωί της Κυριακής, αρκετά νωρίς μπορώ να πω, γιατί είχα αγωνία πώς θα πάει η ημέρα. Πήγα κατά τις 10.00 και αγόρασα μία τούρτα γενεθλίων και δύο κουτιά με γλυκά και αλμυρά πιτάκια. Η μέρα ήταν κατάλευκη. Είχε χιονίσει από νωρίς και ήταν στρωμένο στα πεζοδρόμια και υπήρχε λίγος πάγος στους δρόμους. 

Γιορτογενέθλια Αγίου Βαλεντίνου 2021

Η κόρη μου με το που είδε το χιόνι ήθελε να πάει να παίξει χιονοπόλεμο. Οπότε πήραμε τα κεράσματα και κατεβήκαμε στο πάρκο. Εκεί κερνούσαμε όποιο παιδάκι βλέπαμε για το καλό της ημέρας. 

Την τούρτα την κόψαμε στο σπίτι οικογενειακά. Τραγουδήσαμε το γενέθλιο τραγούδι στα ελληνικά, αγγλικά και κινέζικα. Η κόρη μου επέμενε να το πούμε και στα κινέζικα. Και κόψαμε την τούρτα.

Γιορτογενέθλια Αγίου Βαλεντίνου 2021

Μπορεί να μην ήταν σπουδαία τα όσα κάναμε, αλλά η κόρη μου έμεινε ευχαριστημένη. Έπαιξε χιονοπόλεμο και έφτιαξε χιονάνθρωπο. Φέτος δε ντύθηκε καρναβάλι όπως έκανε στα προηγούμενα γενέθλιά της, αλλά χάρηκε το χιόνι.

Και κάπως έτσι κάναμε το "πάρτι" μας εν μέσω κορονοϊού.


4 σχόλια:

  1. Να την χαίρεστε Νατάσα την κοράκλα σας! Να είναι καλά, γερή, δυνατή. Και ο τρόπος που επιλέξατε τη γιορτή φέτος, θαρρώ είναι ο καλύτερος. Μπράβο.
    Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο καθυστερημένα αλλά στελνω ευχές απο καρδιάς.Χιλιόχρονη να είναι και όλα τα καλά στη ζωη της.Να τη χαιρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου