Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Στόχοι για το 2022

 Καλό είναι τώρα που είναι ακόμα αρχή του χρόνου να καθίσουμε και να γράψουμε σε ένα χαρτί ποιοι είναι οι στόχοι μας για αυτό το έτος. Εμένα οι στόχοι μου είναι συγκεκριμένοι και ελπίζω ότι φέτος θα τους πετύχω όλους. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω.

Στόχοι για το 2022

Κατ' αρχάς έχω βάλει τους στόχους στην εργασία μου. Οι στόχοι μου αυτοί είναι η εκπαίδευση στον τομέα μου ώστε να μπορώ να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις. Οι στόχοι μου αυτοί είναι σχετικά εύκολοι μιας που κάθε χρόνο σχεδόν συμμετέχω σε κάποιο σεμινάριο.

Οι επόμενοι δύο στόχοι μου αφορούν τη δίαιτά μου. Ο ένας είναι να προσέχω τη διατροφή μου ώστε να φτάσω τα 60 κιλά και ο άλλος να κάνω γυμναστική για να είναι πιο υγιές το σώμα μου. Οι δύο αυτοί στόχοι με ταλαιπωρούν χρόνια τώρα και έχω γράψει αρκετά άρθρα για αυτούς ανάλογα με την πορεία που ακολουθούσα. Το θέμα είναι ότι όταν πάω στη διαιτολόγο και ακολουθώ το πρόγραμμά της, χάνω κιλά. Όταν όμως αφεθώ λίγο τα ξαναβάζω. Δύσκολη η διατήρηση των κιλών μου στα 60. Θέλει πρόγραμμα και πείσμα που θα με ακολουθεί μία ζωή.

Ένας άλλος στόχος μου είναι να κυνηγάω την τύχη. Αυτό γίνεται με την αγορά κατά καιρούς τυχερών λαχνών. Ή παίρνοντας μέρος σε giveaway στο διαδίκτυο.

Ένας δύσκολος στόχος είναι να κατορθώσω να "μορφωθώ" πνευματικά. Να διαβάσω δηλαδή βιβλία που θα με ανεβάσουν ψυχολογικά και πνευματικά. Άρχισα φέτος να διαβάζω ένα βιβλίο, το Η Δύναμη της Byrne Rhonda. Μου το είχε δώσει ένας παλιός μου εργοδότης και το έβαλα στη βιβλιοθήκη μου και το ξέχασα. Φέτος αποφάσισα να το διαβάσω. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον.

Και τέλος ένας μεγάλος στόχος μου είναι ο εθελοντισμός που πιστεύω φέτος θα τα καταφέρω μιας που είμαι ήδη μέλος μιας ομάδας πληροφορικών.

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι ολόψυχα Νατάσσα μου κάθε σου επιτυχία στους θετικούς στόχους που βάζεις αγαπητή φίλη για φέτος. Ρεαλιστικούς τους βλέπω και πολύ σημαντικούς. Όλα καλά λοιπόν καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ στη ζωή μου να βάζω μικρούς και μεσαίους στόχους για να μπορώ να τους διαχειριστώ. Αυτοί είναι οι στόχοι μου για φέτος και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου