Για να φτιάξω τέσσερεις μερίδες τηγανιά χρειάζομαι τα παρακάτω υλικά.
Υλικά
3/4 κοτόπουλο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Λίγο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι μικρό κρασί
1 κουτ. γλυκού κάρυ
1/2 κουτί κρέμα γάλακτος
Παρασκευή
Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα βάζω σε ένα μπωλ.
Προσθέτω την μουστάρδα, το κάρυ, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύω καλά.
Με τη μαρινάδα που έφτιαξα βάζω μέσα το κοτόπουλο. Αν θέλω αφήνω στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
Την επόμενη μέρα βάζω στο τηγάνι το κοτόπουλο με λίγο λάδι.
Ψήνω να ροδίσουν τα κοτόπουλα, και προσθέτω στο τέλος το κρασί.
Αφήνω να εξατμιστεί και ρίχνω την κρέμα ενώ έχω χαμηλώσει τη φωτιά.
Ψήνω για 5 λεπτά ακόμα και βγάζω από τη φωτιά.
Σερβίρω με ρύζι.