Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Πώς να γνωρίσεις το έτερον ήμισυ οδηγός

Στις μέρες μας οι άνθρωποι εύκολα αποξενώνονται και κρύβονται στα σπίτια τους πίσω από την ασφάλεια της οθόνης. Ωστόσο τα διαζύγια έχουν αυξηθεί και υπάρχουν πολλοί μόνοι γονείς ή όχι που ψάχνουν να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Κατ' αρχάς μετά από ένα χωρισμό ή ένα διαζύγιο χρειάζεται να βρεις τον εαυτό σου. Να αποφασίσεις τι ζητάς και τι θέλεις και κυρίως τι μπορείς να δώσεις. Το να σπαταλάς το χρόνο σου γνωρίζοντας αγνώστους στο διαδίκτυο δεν είναι το ζητούμενο. Χώρια που πολλοί από αυτούς είναι εθισμένοι στο διαδίκτυο και έχουν κάνει επάγγελμα να λένε τα ίδια σε όλες. Έχω ακούσει από φίλη μου να της γράφει κάτι κάποιος και μετά να γράφει ακριβώς τα ίδια σε μία άλλη φίλη της. Που σημαίνει ότι ο τύπος δεν έγραφε καν έκανε απλώς αντιγραφή κι επικόλληση κι όποια τον πιστέψει.

Πώς να γνωρίσεις το έτερον ήμισυ οδηγός

Χρειάζεται να κάνεις δραστικά πράγματα για να βρεις και να γνωρίσεις κάποιον. Και σίγουρα δε θα τον γνωρίσεις από τον καναπέ του σπιτιού σου.

Γκρουπς αποφοίτων σχολών ή του σχολείου
Σε παίρνουν τηλέφωνο ή σου στέλνουν μήνυμα ότι μία νέα συνάντηση αποφοίτων θα γίνει σύντομα. Απάντησε θετικά γιατί τι καλύτερο να βρεθείς ανάμεσα σε γνώριμα άτομα, ίσως παλιούς ανεκπλήρωτους έρωτες ή καλούς παλιούς φίλους. Στην τελική θα περάσεις ωραία ένα βράδυ συζητώντας για το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή σου και πώς των παλιών συμφοιτητών ή συμμαθητών σου.

Μέσω του των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης
Εφαρμογές όπως το instagram, το twitter ή το facebook βοηθάνε στο να σε βρουν αλλά και να βρείς άτομα που έχετε αποκοπεί στο παρελθόν. Μπορείς επίσης να πάρεις πληροφορίες για άτομα που έχεις μόλις γνωρίσει για το τι τους αρέσει, πώς συμπεριφέρονται κτλ.

Εθελοντισμός
Μπορείς να γραφτείς αν έχεις το χρόνο σε κάποια οργάνωση ως εθελοντής, εθελόντρια. Εκεί θα γνωρίσεις αρκετούς που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εσένα. Θα κάνεις επίσης και πολλές χρήσιμες γνωριμίες και ίσως νέες φιλίες.

Μπες σε κλαμπ γνωριμιών
Με το να μπεις σε ένα τέτοιο κλαμπ αυτομάτως θα γνωρίσεις άτομα. Θα βγεις θα διασκεδάσεις και ίσως γνωρίσεις τον έρωτα με κάποιον από αυτούς. Υπάρχουν πολλά σοβαρά γραφεία που ασχολούνται με αυτό, όπως επίσης και γκρουπς στο facebook. Στο facebook μαζεύονται ομάδες και βγαίνουν στην παραλία ή σε κάποιο μαγαζί διασκέδασης με στόχο την καλύτερη γνωριμία των μελών τους.

Σε γενικές γραμμές η θέση μου είναι βγες από το σπίτι. Βγες να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις άτομα. Μπορεί να βρεις το έτερον σου ήμισυ, ή να κερδίσεις καινούργιες καλές φιλίες με άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Σε βοήθησα; 

6 σχόλια:

  1. Χρειάζεται κοινωνική συναναστροφή, Νατάσσα μου. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίσει το ταίρι του κλεισμένος στο σπίτι. Πολλά φιλιά, φίλη μου. Σίγουρα οι συμβουλές σου θα πιάσουν τόπο σε όσους/όσες είναι μόνοι/μόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι το κυριότερο είναι να βγαίνεις έξω και να συμμετέχεις σε ομάδες, έτσι μόνο δίνεις στην δυνατότητα στον άλλο να σε βρει

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς όπως το λες. Για να βρεις το οτιδήποτε, πρέπει να το ψάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά τα λες.
    Αν και δεν είμαι μόνη μου, συμμετέχω σε καλλιτεχνικές παρέες γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.
    Μέσα στο σπίτι σίγουρα δεν θα βρεις παρέα.
    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι θέλει να δικτυωθείς κοινωνικά και αυτό είναι καλό να το κάνεις και παρέα να έχεις. Έχεις δίκιο.

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου