Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αγαπημένες στιγμές

Όταν παίρνω το στυλό και γράφω τις σκέψεις που ή τα σχέδια που έχω οργανώσει χαίρομαι πολύ. Η προσφορά μου στο blog γενήθηκε από αυτή την ίδια τη θέληση να μεταδώσω ότι εμπειρίες έχω. Κοινοποιώ τις ανησυχίες μου, τα όνειρά μου, τις ανάγκες μου, τα προβλήματά μου, τις λύσεις που έχω δοκιμάσει. Ψάχνω εκεί μέσα στο πλήθος των αναγνωστών μου να βρω αδελφές ψυχές. Να συναντήσω ανθρώπους σαν εμένα, που παλεύουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

Αγαπημένες στιγμές

Θέλω να επικοινωνώ με πολλούς ανθρώπους. Γι' αυτό αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου γεμίζοντας το blog μου με άρθρα. Η αδελφή μου περνάει από δίπλα μου αυτή τη στιγμή και με κοιτάζει και απορεί τι κάνω. Πώς να της εξηγήσω τι κάνω; Πώς να βρω μια εξήγηση. Η συγγραφή για εμένα είναι μία ανάγκη που ικανοποιήται. Χαίρομαι όταν διαβάζω άλλους blogger και πιστεύω πολλοί bloggers ή όχι χαίρονται να διαβάζουν τα δικά μου άρθρα.

Ελπίζω να φτάνω να αγγίζω κάποιους από εσάς και να σας βοηθάω όσο μπορώ να δίνετε λύση στα προβλήματά σας. Γιατί κάποια προβλήματα είναι όντως κοινά. Εύχομαι με τις δοκιμές που κάνω και με τα projects που κοινοποιώ κατά καιρούς να έχω λύσει κάποια από τα προβλήματά σας. Αναζητώ την επικοινωνία μέσα από τα σχόλιά σου αναγνώστη. Πες μου ότι έχεις κοινά σημεία με εμένα ή αν βρίσκεσαι κάπου αλλού. Τι έχεις να πεις;

10 σχόλια:

  1. Η επικοινωνία Νατασσα μου ειναι το πιο σπουδαιο πραγμα στον ανθρωπο..στην σημερινή εποχή που υπαρχουν τόσα μεσα για να το κανει καποιος ειναι ακομα πιο εφικτο αλλα.. αλλα αυτου του ειδους η επικοινωνια ειναι επίπλαστη..για να γνωρισεις αληθινα τον αλλον η προσωπική επαφη ειναι η καλήτερη γνωμη.. αν και εκει μπορει να κανεις λαθος.. ειναι θεμα χημειας.. παντως να βρεις καποιον που να μπορείς να γινεις το φιλαρακι του ή να κανεις σχεση ζωης μαζι του..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διασκεδάζω να μιλάω και να επικοινωνώ μέσω του blog μου είναι πολύ ευχάριστο αν και είναι δύσκολο να ανακαλύπτω νέα θεματολογία κάθε φορά

      Διαγραφή
  2. Τι ομορφη αναρτηση! Να είσαι καλά Νατάσα μου! Η θεματολογία σου μου αρέσει πολύ! Χαίρομαι να διαβάζω τη θεματολογία σου κι ευχαριστώ πολύ που συμμετεχεις και στο δικό μου μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα θέματά σου έχουν ενδιαφέρον Νατάσσα.
    Τα προσεγγίζεις με όμορφο και πολλές φορές πρωτότυπο τρόπο και μας δίνεις πληροφορίες ιδιαίτερες.
    Χαίρομαι να περνάω και να διαβάζω αυτά που γράφεις άσχετα αν δεν σχολιάζω πάντα.
    Να είσαι καλά Σ'ευχαριστούμε και καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και Νατασσα μου την καταφέρνεις αυτή την επικοινωνία και όσα νιώθεις ότι θες να μοιραστείς. Και ευχαριστούμε για όλα όσα μοιράζεσαι. Φαίνεται πόση αγάπη βάζεις σε ό,τι ανεβάζεις και γράφεις.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περισσότερο από όλα στο blogging απολαμβάνω τα σχόλια και την επικοινωνία με τους αναγνώστες! Λατρευω τη στιγμη που θα ανοίξω το blogger αι θα δω μηνυματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι το blogging πρέπει να το αγαπάς για να συνεχίζεις να γράφεις όταν ακόμα κανένας δε σε ξέρει. Θέλει δουλειά πολύ και υπομονή. Έχεις την καλημέρα μου

      Διαγραφή

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου