Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το πάρτι των γιορτογενεθλίων μας

Η κόρη μου γεννήθηκε την ημέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου. Γι αυτό την αποκαλώ πολλές φορές παιδί της Αγάπης. Την ονόμασα Βαλεντίνα κι έτσι συμπέφτει η γιορτή της με τα γενέθλιά της. Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει άλλη ημέρα στο Ορθόδοξο ημερολόγιο αλλά εμείς την γιορτάζουμε με των καθολικών. Έτσι λοιπόν έχουμε μεγάλη γιορτή στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνο.

Το 2016 που κάναμε αυτό το πάρτυ το έκανα μαζί με μία ακόμα μητέρα καθώς η κόρη της με τη δική μου έχουν τέσσερις μέρες διαφορά τα γενέθλιά τους. Επίσης είχαμε κοινούς γνωστούς. Οπότε κάναμε ένα πάρτι για δύο.

Διαλέξαμε το μέρος που θα κάναμε το πάρτι σχετικά αργά, ένα μήνα πριν τα γενέθλια. Οπότε οι μισοί παιδότοποι ήταν ήδη κατειλημμένοι από άλλα πάρτι. Για να κλείσεις εγκαίρως ένα παιδότοπο πρέπει να πάρεις τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες πριν. Ο παιδότοπος ωστόσο που επιλέξαμε (Φάρμα των θαυμάτων) τελικά ήταν πολύ καλός. Οι κοπέλες που είχε εκεί ασχολήθηκαν με τα παιδιά, το σέρβις ήταν πολύ καλό και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ.

Το θέμα μας ήταν Πριγκίπισσες. Την τούρτα μας την έφτιαξαν από το μαγαζί που κλείσαμε το πάρτι. Στολισμό δεν κάναμε γιατί το μαγαζί έχει πολύ ωραίο χρωματισμό από μόνο του.

Το πάρτι των γιορτογενεθλίων μας

Τα δωράκια που πήραμε ήταν από jumbo σακουλάκια με θέμα τις πριγκίπισσες με σερπαντίνες και βραχιολάκια για τα κορίτσια και σερπαντίνες και φούσκες για τα αγοράκια.


Ένα από τα απρόοπτα που συνέβησαν είναι ότι φέτος είχαμε πολλές ακυρώσεις λόγω ασθένειας που έγιναν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ελπίζω του χρόνου να έχουμε πρώτα από όλα υγεία και φυσικά χρήματα για να κάνουμε πάλι μια όμορφη γιορτούλα.

Σου άρεσε το θέμα μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου