Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Καλοκαίρι για πάντα

Καλοκαιράκι και όλοι αναζητούμε μία παραλία για να ξεχαστούμε από το θόρυβο της πόλης και την καθημερινότητα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τη μαυρίλα και να αφεθούμε στο απόλυτο λευκό του ήλιου. Να μαυρίσει το δέρμα μας και όχι η ψυχή μας. Η θάλασσα είναι ζεστή και καταδεκτική, ο ήλιος είναι δυνατός και μας καλούν να φύγουμε από το γραφείο και να βρεθούμε στην αμμουδιά.
Καλοκαίρι για πάντα
Ξεκίνησα λοιπόν τα μπανάκια, πήρα την κόρη μου, τα αντηλιακά μας, τα κουβαδάκια μας να μαστε στην παραλία. Όλοι αξίζουμε να βρούμε το χρόνο να χαρούμε, ο καθένας με τον τρόπο του, το καλοκαίρι. Να βυθιστούμε στο απέραντο γαλάζιο κι ασημί της θάλασσας κάτω από το χρυσό του ήλιου. Οι διακοπές είναι μπροστά μας και μας περιμένουν να μας ξεκουράσουν και να μας γεμίσουν εικόνες από ειδυλλιακά τοπία και μέρη.

Να καθαρίσει λίγο το μυαλό μας, βρε αδερφέ. Να καθαρίσει από τις αρνητικές σκέψεις και τα άσχημα γεγονότα. Για αυτό με θετικό λογισμό ας προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρά και όμορφα. Οι κακές σκέψεις εξάλλου είναι δύσκολο να κρυφτούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι που δεν έχει σύννεφα. Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλές διακοπές σε όλους μας.

Βουρρρ για τη θάλασσα λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου