Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Πάρτι γενεθλίων πλάνο και συμβουλές

Ήρθε η ώρα για να κάνετε το πλάνο του πάρτι γενεθλίων σας
Ένα μήνα πριν ξεκινήστε να συμπληρώνετε το πλάνο που θα το βρείτε εδώ, Το πάρτι των γενεθλίων μου. Για να κλείσετε εγκαίρως σε κάποιους παιδότοπους που έχουν καλή εξυπηρέτηση και φτηνό κόστος ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε με την κράτηση δύο με τρεις μήνες πριν.
Πάρτι γενεθλίων πλάνο και συμβουλές

Η ώρα που θα γίνει το πάρτι είναι όλα τα λεφτά
Κάντε το πάρτυ σας μεταξύ 2μμ  και 5μμ. Είναι η ώρα μετά το μεσημεριανό γεύμα και πριν το βραδινό. Έτσι θα μπορέσετε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας χωρίς να χρεωθείτε κάποιο επιπλέον γεύμα.

Αγκαλιάστε την τεχνολογία
Στείλτε τις προσκλήσεις σας ηλεκτρονικά θα ναι και πιο όμορφες και πολύ πιο οικονομικές για το πορτοφόλι σας. Επίσης, εφόσον έχετε τα e-mails των καλεσμένων μπορείτε εκ των υστέρων να στείλετε και τα ευχαριστήρια σας σε αυτούς που παρευρέθηκαν στο πάρτι σας.

Κάντε το δια δύο
Αν μιας φίλης το παιδί γιορτάζει κοντά σε ημερομηνίες με το δικό σας κάντε το πάρτι σας μαζί. Είναι μία ωραία εμπειρία και το παιδί μαθαίνει να μοιράζεται, ειδικά αν είναι μοναχοπαίδι. Για εσάς που έχετε δύο παιδιά μπορείτε να κάνετε τα γενέθλιά τους μαζί σε μια ενδιάμεση ημερομηνία.

Πηγαίνετε στην εξοχή
Για εσάς που τα γενέθλια των παιδιών σας είναι τους θερμούς μήνες μπορείτε άνετα να κάνετε ένα πάρτυ πικ νικ ή σε κάποια παραλία ή σε ένα αναψυκτήριο καλοκαιρινό. Τα παιδιά θα χαρούν να τρέχουν στον ανοικτό χώρο και εσείς θα δώσετε πολύ λιγότερα χρήματα για να το διοργανώσετε.

Για να κατεβάσετε το πλάνο σε μορφή excel πατήστε εδώ, Το πάρτι των γενεθλίων μου.

Πώς σου φάνηκε το πλάνο που επινόησα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε κι εσύ ένα σχόλιο και πες μου την άποψή σου